159 2.4 JTDM in kilometrina

Tehnične teme o modelih 159, Brera in Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 GT Junior
Kraj: Brda

tdk napisal/-a:Jah kaj povedat na vse to...sem bil zagret za 159 ko hudič;dizel seveda glede na km ki jih delam;:ampak ko berem tukaj pa še kje drugje sem kar vesel da sem za 20k vzel laguno,ki zaenkrat dela kot ura...da ne bo kdo razumel kot nizki udarec;ce nekdo kupi 159,novo,ali rabljeno- znano poreklo z vsemi papirji in racuni,pa ima potem take zajeb....;jaz osebno bi popizd....ja pa s****,ce ne vejo pooblascenci zadeve uredit.
In suport?Ga ni;kot ga nisem nasel pri BMW;ko mi kljub stevilnim mailom,prosnjam,moledovanjem...niti enkrat niso napisali nazaj!Skratka prodati,pokasirati....potem se pa je.. sam naprej!

lp tdk
S kakega konca slo pa si, da nimaš supporta?
Da malo nazaj, glede zanesljivosti, z laguno si pa res nabavil najzanesljivejši avto....... #-o :roll: , ne rečem, če bi prišel sem pametovat z kakšno toyoto......

Ciao Alfista :mrgreen:
Slika
Alfa sport
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Toyota zanesljiv avto ... že dolg ne več ... če ni bil samo marketing.
slehernik
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

tdk, a na renault forum pa nisi šel pogledat? Ker v primerjavi z njimi (napake lagune) vozimo tukaj airbuse kar se kvalitete tiče...
Uporabniški avatar
Prometej
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0

Ne mislim se it primerjav, toda laguna III je od II napredovala svetlobna leta , kar se kvalitete tiče.
Indeed.
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Prometej napisal/-a:Ne mislim se it primerjav, toda laguna III je od II napredovala svetlobna leta , kar se kvalitete tiče.
Drži.

Drži pa tudi to, da tudi jaz nimam nekih problemov s svojo piu bello, čeprav vsak dan naredim kar nekaj km po mestu...
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Drej
Alfa Member
Alfa Member

Tudi jaz se lahko pohvalim - 1 leto brez problemov. kupil sem jo z 30 kkm, danes jih ima 46 kkm.
Na forum se pa več ali manj zatekajo le taki, ki imajo probleme. In tisti, ki bere forum pred nakupom, težko postane lastnik :)

lp
havana_club
Alfist
Alfist
Kraj: Primorska

To je načeloma vedno tako... na forumih so aktivni tisti ki iščejo rešitev za kakšno težavo... takih ki bi bili gor brez težaav..je pa malo manj... ampak roko na srce.. avto je vseeno super... :mrgreen:

LP David
jaka_speed
Alfist
Alfist

Frendu je na redno servisirani Laguni šel jermen k hudiču in mu je ventile zjeb....Ne uprašte za račun :mrgreen:
Uporabniški avatar
Prometej
Alfa Member
Alfa Member

Itak. Če bi poslušal 'pametne nasvete', ne bi nikoli kupil renaulta, kamoli 1.9 dci, pa mi po dveh cliotih (1.2 bencin in 1.5 dci) tudi ta dela kot urica (tok tok po lesu), samo treba je ravnat z avtom, kot se spodobi, in ga primerno servisirat, pa ni hudič, da ne bo lepo šel. In kljub vsemu prebranemu bo naslednji avto 159 SW. :wink:
Indeed.
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Prometej napisal/-a:In kljub vsemu prebranemu bo naslednji avto 159 SW. :wink:
That's the spirit... =D>
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
tdk
Alfa Member
Alfa Member

Prometej napisal/-a:Itak. Če bi poslušal 'pametne nasvete', ne bi nikoli kupil renaulta, kamoli 1.9 dci, pa mi po dveh cliotih (1.2 bencin in 1.5 dci) tudi ta dela kot urica (tok tok po lesu), samo treba je ravnat z avtom, kot se spodobi, in ga primerno servisirat, pa ni hudič, da ne bo lepo šel. In kljub vsemu prebranemu bo naslednji avto 159 SW. :wink:
Tudi sam imam z renojem dobre izkusnje;sedanja laguna je ze moja tretja;od renojev je bila prva laguna I 2.0 benzinar-b.p.Potem toliko ponizana laguna II 1.9dci;servisi in menjava naftne pumpe(tedaj 50k SIT) in sedaj laguna III..zaenkrat super.
Je pa res da so bile vse kupljene z znanim poreklom in vsemi papirji tako kot mora bit.
Pa kot sem ze napisal: Alfa me vlece ze dolgo;nikoli je se nisem imel;bo pa morda naslednji avto Alfa 159;dizanj res prva liga...znotraj in odzunaj;ima pa hibe vsak avto.
Alfista@:ko sem imel bmw320d in problem sesalne lopute(hvala bogu v garanciji)sem na bmw napisal kar nekaj mailov...mislim da blizu 10,odgovora ni bilo nobenega.Pa ne pametujem z renejom,niti malo ne.

lp tdk
Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 GT Junior
Kraj: Brda

tdk napisal/-a: Alfista@:ko sem imel bmw320d in problem sesalne lopute(hvala bogu v garanciji)sem na bmw napisal kar nekaj mailov...mislim da blizu 10,odgovora ni bilo nobenega.Pa ne pametujem z renejom,niti malo ne.

lp tdk
Ja vem, da se nam zdi samoumevno, da če pošlješ mail, da ti nekdo odgovori, pa temu velikokrat ni tako. Pa ne samo v avtomobilski industriji.

Ciao Alfista :mrgreen:
Slika
jaka_speed
Alfist
Alfist

Prometej napisal/-a:Itak. Če bi poslušal 'pametne nasvete', ne bi nikoli kupil renaulta, kamoli 1.9 dci, pa mi po dveh cliotih (1.2 bencin in 1.5 dci) tudi ta dela kot urica (tok tok po lesu), samo treba je ravnat z avtom, kot se spodobi, in ga primerno servisirat, pa ni hudič, da ne bo lepo šel. In kljub vsemu prebranemu bo naslednji avto 159 SW. :wink:
Ja mas cist prou...Za avto je treba skrbet.En znanc je lani kupu 156-ko za 1500€ na avto.net...Mela neki cez 200k km.So mu rekl,da naj takoj nardi tavelk servis in da naj se ne voz s tako.On pa "pozabu".Jo je šponov po avtocesti in seveda je prslo do neminovnega.So ventili "vn pogledal" in je šla lepo za dele.Seveda je pol usakmu razlagou,da Alfe ne bo vec kupu,ker je use skup en k....c. Zarad takih ma potem tak "sloves" kot ga ma.
jaka_speed
Alfist
Alfist

Drej napisal/-a:Tudi jaz se lahko pohvalim - 1 leto brez problemov. kupil sem jo z 30 kkm, danes jih ima 46 kkm.
Na forum se pa več ali manj zatekajo le taki, ki imajo probleme. In tisti, ki bere forum pred nakupom, težko postane lastnik :)

lp
Ja..Na "sreco" jst nism nc vedu o raznih volanskih letvah in DPF-jih,ker drugac je mogoce nebi kupu :mrgreen: Ampak zaenkrat sm tolk happy kot nisem biu še nikol prej.Tok,tok.tok.
Aja v enmu od testov v Avto magazinu sm ze dolg nazaj prebral,da 159-ica tko jezno gleda,da se bo na avtocesti vsak ,ki se zagrizeno fura po levi takoj umaknu,ko jo bo zagledal v vzvratnem ogledalu.Drži.Preverjeno :D Ko sm mel še 156-ko me niso kej dost "šmirglal",zdej pa samo bežijo.To je pa tud neki vredno :mrgreen:
Uporabniški avatar
Prometej
Alfa Member
Alfa Member

jaka_speed napisal/-a:,da 159-ica tko jezno gleda,da se bo na avtocesti vsak ,ki se zagrizeno fura po levi takoj umaknu,ko jo bo zagledal v vzvratnem ogledalu.
Če pa je res. Jaz imam vedno občutek, da te bo šavsnila, če ne kojci zavil desno. :)
Indeed.
Odgovori
  • Informacija