V bistvu je bil 1.8 turbo motor s 161 konji (siddharta edition). Za slabih 20k si torej dobil golfa s highline opremo. Nikoli nisem bil pristaš golfov, ampak če bi takrat imel 20k za vreč skozi okno, bi skočil po belega z 18-col paketom.Miholl napisal/-a:Pa full supr dupr akcija je bla golf 1.6 tsi za 18k eur...
In tega se da chipat na 210 ksPrometej napisal/-a:V bistvu je bil 1.8 turbo motor s 161 konji (siddharta edition). Za slabih 20k si torej dobil golfa s highline opremo. Nikoli nisem bil pristaš golfov, ampak če bi takrat imel 20k za vreč skozi okno, bi skočil po belega z 18-col paketom.Miholl napisal/-a:Pa full supr dupr akcija je bla golf 1.6 tsi za 18k eur...
Pa saj je ze vse povedano. Dobrih bencincev do pred kratkim ni bilo oz. so bili dizli boljsi, v ponudbi rabljenih bencincev ni, ce pa so se ne prodajo pol leta, nobody likes GM...Gregson007 napisal/-a:še kaj na to temo: Zakaj kupujejo vsi samo še dizle?

Jah p****, če ne veš, da ima vsak avto štelanja osvetlitve, kaj naj ti pol jaz pomagam? 164 se še zmeraj lepo vozi po cestah, ne več v veliki nakladi, a je še zmeraj med nami. Mene obsojaš za preteklost, v isti sapi pa razlagaš kako je bilo v 80-ih fajn. Ironično, se ti ne zdi?alfa_samec: Ne da se mi več, ker določene zadeve iztrgaš iz konteksta oz citiraš samo delno, tako da jst kao izpadem budala (osvetlitev recimo). In nehaj živeti v preteklosti, 164ke že davno ni več. In kot sem napisal že prej in jasno si ti to spregledal, v 80h je bila Alfa po prodaji enaka BMWju. Govorimo pa o trenutni situaciji.

156ts napisal/-a:In še nekaj, recimo meni je tale spider, sploh najlepši roadster na svetu. No definitivno pa najlepši za ta cenovni rang. Smo kaj ko je z 2.2 JTS komaj premičen, s 3.2 za silo, vendar prepožrešen...:
In še to: Bwahaha kakšni čustveni izbruhi in izpadi, kar ne morem verjet. Kok si star, 12? Meni je ravno, če mi kdo spljuva karkol si pač lastim. Ne se tako obremenjevat z mnenji drugih in uživaj v cruzanju brez strehe. Za ovinke in pospeške tako in tako ni156ts napisal/-a:Žal nisem imel te sreče, tako pravijo na fifth gearu, da dvomijo da se z 2.2 JTS sploh premakne http://www.youtube.com/watch?v=4DfBnxT1FP0
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost