12V vtičnica - avtomatsko prekinjanje dovoda elektrike?

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Photoblaz
Alfa Member
Alfa Member

Ali mogoče kdo ve, če se naprimer pusti ko je avto vgasnjen in zaklenjen v 12V vtičnici priklopljen polnilec za telefon s priklopljenim telefonom, se dotok elektrike avtomatsko vgasne, ali počasi vseeno vleče energijo iz akumulatorja in je do jutra samo loterija, če bo še vžgalo?

Ali pa na primer, če pustiš priklopljen GPS čez noč?

Lp,
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

Najboljše da potegneš svoje kable od akumulatorja, jih daš preko stikala in varovalke.
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Photoblaz napisal/-a:Ali mogoče kdo ve, če se naprimer pusti ko je avto vgasnjen in zaklenjen v 12V vtičnici priklopljen polnilec za telefon s priklopljenim telefonom, se dotok elektrike avtomatsko vgasne, ali počasi vseeno vleče energijo iz akumulatorja in je do jutra samo loterija, če bo še vžgalo?

Ali pa na primer, če pustiš priklopljen GPS čez noč?

Lp,
Jaz sem pustil polnilec za foto baterije priklopljen pa ni spraznilo akomulatorja. Saj ce ni kontakta tako ali tako ne fila. So mrtve vse vticnice. In v eni noci nebi smelo spraznit akomulatorja...vsaj ne navigacija ali pa kaki polnilci. Skrinje (za pijaco) pa imajo varnostni sistem pred izpraznitvijo akomulatorja.

LP
Photoblaz
Alfa Member
Alfa Member

Tudi meni se zdi, da ko ključ potegneš ven izklopi dotok, se je pa fajn pozanimat še pri vas ostalih.

Lp
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 SW, 1.9 MJTD,2004
Mondeo V karavan, titanium,powershift 2016
Kraj: metropola

Dotok se prekine kakor vem,razen če potegneš svoj kabel od akumulatorja :wink: ali pa če prevežeš že obstoječo napeljavo
"I cant" is not an option !
Odgovori
  • Informacija