Ja k vgrajuješ PF v zgornje roke je mast nujna v ogromnih količinah.
Druga stvar, ki jo toplo priporočajo pri menjavi zgornjih rok, je pa menjava tistega dolgega vijaka, ki drži zgornjo roko... Baje se minimalno obrabi in potem ko daš gor novo zgornjo roko gre ta zelo hitro k kudiču...
Zato je meni crknala nova zgornja roka - septembra menjal, naredo optiko, zdaj pa je fuč.
Hvala za info, bom pa še šrauf menjal, grem pa nazaj na servi, da jim povem vraga.
Zakaj danes delajo avte z napakami? Zato, da avtomobilska industrija živi.
To s šraufom je bolj "nepreverjena informacija" ki sem jo zasledil na alfaowner.com forumu, uradno se tega šraufa ne menja... ampak so nekateri ugotovili da je veliko bolje če se menja...
mene pa zanima kakšno funkcijo pravzaprav ima palčka stabilizatorja in kaj se lahko zgodi če se sname ali polomi?
Danes sem namreč opazil,da na zgornjem delu palčke manjka matica in,da je navoj popolnoma požvečen.
Ker nobena trgovina z avtodeli ni bila več odprta sem stvar rešil tako,da sem podstavil podložko in montiral novo matico na požvečen navoj.Zategnilo se je, vendar pa sedaj občasno slišim rahlo pokanje na tej strani avtomobila.
Kar me zanima pa je;ali se lahko do ponedeljka tako vozim ali obstaja možnost,da kaj pade stran?
ne to je menjano oziroma obnovljeno, najpogosteje slišim pok pri vožnji čez ležečega in hkratnem zavijanju tako da nevem ali je krivo eno ali drugo ali oboje. mislil sem če menjava rok in optika pripomore k temu pokanju stabilizatorja.
redko poči tudi zadaj kjer ni bilo še nič menjano