Lep Pozdrav!
Torej kot že rečeno sem lastnik AR 155 1.8 TS 8v že slaba 2 meseca in prvih 2000km sem prevozil brez večjih težav. Ko sem avto kupil je bil precej zamorjen (pri nizkih obratih sploh ni imel moči, pomislil sem da se je v tanku nabral kondenz, ker je avto pol leta stal v garaži in da ga je treba malo "preluftat"

), večkrat mi je crknil v križišču ko sem stisnil sklopko (obrati so padli pod 800 rpm), avto je trokiral ko sem stisnil gas, poraba bencina je znašala 14.7 litra na 100km ne glede na to kako sem se vozil, ko sem zavijal je pokalo v levem in v desnem kolesu itd, itd... Z mehanikom zamenjava svečke, zglobe, olje, oljni, bencinski in zračni filter, lambdo sondo, sprednje diske in ploščice in avto je laufal bolje, postal je poskočen le nihanje obratov je ostalo pri štant gasu ampak avto ni več crkoval... Mislil sem torej da imam za naslednjih 10k km mir. Potem pa se pojavijo nove težave. Med vožnjo mi enkrat glasno poči v motorju, avto izgubi moč za par sekund, ampak potem je zopet vse normalno in na ta dogodek pozabim. Naslednji večer se odpravim na delo in opazim da je avto brez moči pri nizkih obratih in da se obnaša podobno kot takrat ko sem ga kupil. Malo se pozanimam in pridem do ugotovitve, da je lahko vzrok mojim težavam MAF. Zamenjam MAF potem pa se začne dogajat tole:
http://www.youtube.com/watch?v=LbMdQDKywIk (nekdo mi je sicer odgovoril kaj bi lahko bil moj problem, ampak še v slovenščini nevem kako se reče določenim delom motorja, kaj šele da bi vedel kako se imenujejo v angleščini

).
Z avtomobilom se je praktično nemogoče vozit ker konstantno trokira, je čisto brez moči

Naokoli sem malo povpraševal in ljudje pravijo da je nekaj narobe z elektriko avtomobila. Zamenjam vžigalne kable, cincšpule in module in še zmeraj isto. Poudaril pa bi še tole: med izklapljanjem vžigalnih kablov iz svečk med tem ko motor teče, avto ugasne pri izklopu samo pri eni svečki - drugi po vrsti iz leve.
Niti malo se mi ne sanja v čem bi lahko bil problem
Vnaprej se zahvaljujem za pomoč!