In to v temi "kaj vse mi je crknilo"
LP

Sej imaš prav, samo kaj bomo pa branli VW al kaj?Creed napisal/-a:Ma kaki tipi...hitro vsi v bran alfe![]()
In to v temi "kaj vse mi je crknilo"![]()
LP

Čakaj malo. Zdaj smo pa mi krivi ker smo stopili Alfi v bran, ne pa nenno, ki se je prijavil, na ta forum, da nam pove, da Alfe ne bo kupil, ker očitno drži, da se samo kvarijajo in ni to samo mit (ima lahko še kdo bolj butast razlog, da se prijavi?, mi smo tu gor do pomagamo pri nakpu, težavah, itd... ne pa da beremo kako nekdo ne bo kupil Alfe, to naj na facebook napiše ali v blog)? In konec koncev to sklepa po tem, ko je prebral nekj topicov na tem forumu? Bolj an mestu je vprašanje, kdo je tu res bolj butast (on ali mi), saj nekdo s takim postov izziva ljubitelje znamke po nepotrebnem in to še v napačni temi, brez izkušenj z Alfo in brez tehtnih argumetnov.Creed napisal/-a:Ne to mi je logicno da ne,saj smo na AR forumu....sam tko..."burne" (sem dal v narekovaje) reakcije na nenno-tove poste in na nekaj kar je samoumevno vsem lastnikom alf...da imajo alfe tudi svoje minuse (poleg plusov), v kar je dokaz tudi ta tema. Kar pa mogoce kupce odvrne od nakupa, glede na sloves IT avtomobilov.
LP
Jaz sem prejšnji vikend zamenjal diske na BMWju 528i avtomatik, no in zadnji pri 253.000km še niso bili dotrajani oziroma bi se dalo še kakšnih 20.000 km narediti z njimi bili pa so prvovgradnja, kot tudi pakne za ročno zavoro katere pa so bile dotrajane. Upoštevaj tudi, da se na avtomatiku zavore več uporabljajo, ker načeloma ne zaviraš oziroma zmanjšuješ hitrosti vozila z motorjem. Eniwejz, pri 253.000km je notri še prvi motor, menjalnik, LMM, lambde, katalizatorji, in vsa ostala šara... Največji izredni strošek (zaenkrat tok-tok po lesu) je bila odpoved Visca (je bil celo administrator ShadowX prisoten takrat na sopotnikovem sedežu v Logatcu), kar je stalo celih gromozanskih 90eur z delom vred. Tudi zaščiteni so zelo dobro. Letnik 1997 in podvozje brez pike rje in brez zračnosti - še vedno original amortizerji (bili pred dvemi leti tršani), original roke, stabilizatorji... Včeraj so si na tehničnih prav vzeli čas, dvignili avto in čarali. Avto je šel čez BP, vse vrednosti takšne kot morajo biti, navkljub temu da je letos preživel veliko križarjenj in dva racelanda.moofdi napisal/-a: Ja,ja... in kje se je vozila mečka da so pr 190.000km še original diski? Po luftu?![]()

Nihče ne napada, samo tolko kilometrov so mogle bit večinoma relacije pa bolj umirjena vožnja.Pepsi napisal/-a:Jaz sem prejšnji vikend zamenjal diske na BMWju 528i avtomatik, no in zadnji pri 253.000km še niso bili dotrajani oziroma bi se dalo še kakšnih 20.000 km narediti z njimi bili pa so prvovgradnja, kot tudi pakne za ročno zavoro katere pa so bile dotrajane. Upoštevaj tudi, da se na avtomatiku zavore več uporabljajo, ker načeloma ne zaviraš oziroma zmanjšuješ hitrosti vozila z motorjem.moofdi napisal/-a: Ja,ja... in kje se je vozila mečka da so pr 190.000km še original diski? Po luftu?![]()

in posledično si zarad tega mogo spustit prvo posavsko Alfa srečanjeDenis 159 napisal/-a:na moji so pa šle šobe na drugem in tretjem cilindru![]()

hehehe isto jaz.....nazadnje sem sam prčkal po avtu 20 let nazaj ko sem imel katrco....zdej pa kr naenkrat obvladam vsa izraze in ful pameten izpadem pr frendih k jim razlagam kaj dela egr ventil pa lmm heheh....Miholl napisal/-a:Meni je izreden strošek pri avtomobilu vse kar je več kot redni servis in potrošni material...
Recimo Lmm,egr,dvomasni vztrajnik,dihtunge,senzorji,tudi roke eventuelno itd...
Dokler nisem imel alfe in smo doma vozili vse drugo, nisem vedel kaj je vse to ki je zgoraj našteto,niti to kaj je to zgornja roka, spodnja roka itd...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost