Tarox ali Brembo

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 156Sw
Kraj: Ljubljana

bass napisal/-a:Tudi sam ravno kupujem komplet zavor.
Kontaktiral sem vseh 8 predstavnikov za EBC v VB, bom objavil kateri je najugodnejši v mojem primeru. Tu je dosti odvisno tudi od poštnine, ki za zdaj variira med 35 in 80 funti. Čakam še na vse ponudbe.
Daj ko boš naročeval za sebe, sporoči, ker jaz moram tudi kupiti zadnje diske in ploščice, pa mi je cena malo visoka napram nekim OEM stvarem, sploh ko prišteješ še poštnino.
Če boš našel kaj dokaj ugodnega, bi se ti pridružil, poštnino deliva...
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

Z veseljem, tako bom mogoče lahko iztržil še kak % popusta.
Bomo zrihtal neki, ti mi samo napiši zs kaj točno te zanima pa podatke avtomobila rabim.
Pa še svoj gsm pripiši, da te lahko pokličem.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Trenutno žongliram s šestimi firmami od osmih, ki nudijo EBC in že počasi stiskam primež za rabate.
Ravno sem razposlal povpraševanja še za vaše kante, khm Alfe. :lol:
Računam na solidne ponudbe.

Eni so že v štartu skužili kaj se grem in jasno odstopili od t.i. nizozemske dražbe (dutch auction-google it), eni pa niso niti odgovorili. :mrgreen:

Torej @rajko, @Gricko, @blazz: šuške na kup, naročimo najverjetneje naslednji teden.
Ko pridejo vse zadnje ponudbe vam sporočim najugodnejšo po zs, potem pa akcija. Preverite velikost diskov ozr. razne specifike. Z morebitnimi reklamacijami zaradi napačnega naročanja se boste ukvarjali sami.

P.S.: Pripenjam ponudbo za zavore original za BMW trojko #-o, cene so res nore...bo EBC upgrade cenejši... :lol:

- prednji diski 330mm 102.70€+ddv x2
- zadnji diski 336mm 94.14€+ddv x2
- prednje zav. Ploščice 143.00€+ddv
- zadnje zav. Ploščice 91.30€+ddv
- zavorna tekočina 15.08€+ddv
- indikator zavor prednji 18.24€+ddv
- indikator zavor zadaj 19.15€+ddv

SKUPAJ cca. 650€+ddv = 780€ + delo je ene 140€ :lol:

A lahko dam 920€ za zavore...ja pajade. :roll:
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Jest sem pa skoz mislu da majo nemci poceni nadomestne dele :>
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

TribesMan napisal/-a:Jest sem pa skoz mislu da majo nemci poceni nadomestne dele :>
Po zadnjih znanih podatkih, kakor je bilo zaslediti tu, jih sploh ni potrebno menjati, zavor namreč na bavarcu :mrgreen:

Tako da bass, res ne vem kako voziš, da si znucal zavore :oops: :mrgreen:
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Kaj češ, avtomatik, mašina nič ne bremza. :mrgreen:
Sej dejansko mi še ni čisto nujno treba, a sem se odločil da bom, že zaradi boljšega občutka. Za zadnje mi piše še 6000km, pa kaj čem dvakrat rihtat, bomo vse na 1x pa mir.
Je pa zanimivo, da mi zadnje puščajo več prahu kot sprednje. Mogoče ma ESP pri tem kaj prste vmes? :mrgreen:
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

bass širi krivo vero o obrabi zavor na nemškem avtu! :lol: Jo bom sam tudi malo: na bratovem M3 bo treba po 2 letih vožnje zopet zamenjati vse 4 diske, ker imajo konkreten rob. Aja, samo nemški avti ne obrabljajo zavor, kaj pa govorim.

Pa vžgejo na ck-ck :wink: (še pomnite tovariši?)
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Mislim da menjava sprednjih zavor pri 85.000km in zadnjih pri 90.000km za avto s 3.0 motorjem pa res ni nič nenavadnega.
Če avto leti ga je treba tud ustavit, to alfisti ne veste kako je. :mrgreen: :lol:
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Štajerci bi rekli:"Nea se bom spuščal tak nizko"

LP :mrgreen:
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

bass napisal/-a:Mislim da menjava sprednjih zavor pri 85.000km in zadnjih pri 90.000km za avto s 3.0 motorjem pa res ni nič nenavadnega.
Kaj pa če je menjava 1000€? :P
Če avto leti ga je treba tud ustavit, to alfisti ne veste kako je.
Še audi se iz BMW-ja dela norca :lol:
Slika

Malo za hec :mrgreen:
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alfa_samec napisal/-a:
bass napisal/-a:Mislim da menjava sprednjih zavor pri 85.000km in zadnjih pri 90.000km za avto s 3.0 motorjem pa res ni nič nenavadnega.
Kaj pa če je menjava 1000€? :P
Pa vzameš EBC. :mrgreen:
Uporabniški avatar
blazz
Alfist
Alfist
Kraj: Logatec

Nič novega?
ALFA 159 SW....Let the dream come true! Samo hočem dva auspuha.
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Če avto leti ga je treba tud ustavit, to alfisti ne veste kako je. :mrgreen: :lol:
Ti dejansko ne rabiš preveč dobrih bremz, ker jih ne boš izkoristil, če bi vzel tisto kar sem ti priporočal bi bil za pol denarja enako zadovoljen... :mrgreen:
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nekaterih ponudb še nimam, jutri me ni, v petek update.
kjernej
Alfa Junior
Alfa Junior

Tudi sam se nagibam k naročilu EBC diskov, pa me zanima, si že ugotovil, kje se najceneje dobijo?
Odgovori
  • Informacija