ALFACITY 100, Komarom, Madžarska, 29.o5.2010 - debate

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
Uporabniški avatar
claudio
Alfist
Alfist
Vozilo: 156 2,4 Mjet
Kraj: Il. Bistrica

Obujam post:
claudio napisal/-a:Pa še nekaj:
na prizorišču (v trdnjavi) se avtomobili parkirajo ločeno po modelih; obstaja pa tudi možnost, ki jo nudi organizator, da se kot klub (čeprav v tem primeru mi to nismo) parkiramo ločeno od ostalih, vendar vsi skupaj (jim pa moramo našo željo prej sporočiti).
Kaj menite ostali?
Lahko se pa tudi parkiramo kot nas oni razporedijo (torej ločeno) potem pa se itak najdemo in skupaj preživimo in si popestrimo dan ...
Ima kdo kakšno idejo - če bi bili skupaj, se lahko kako predstavimo, npr. postavimo tendo, obesimo SLO zastavo, zastavo Alfa kluba, ...
Lahko tudi vzamemo en pršut s sabo in ga narežemo stalim obiskovalcem :lol: :lol: ... karkoli ...
Lahko pa tudi ne [-X predlagajte :-k
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Nevem, če je takšen mesni izdelek odporen na malo višje temperature. Za prekmursko šunko ti lahko povem, da je ni dobro met na soncu :lol:
Uporabniški avatar
claudio
Alfist
Alfist

alfa_samec napisal/-a:Nevem, če je takšen mesni izdelek odporen na malo višje temperature. Za prekmursko šunko ti lahko povem, da je ni dobro met na soncu :lol:
Torej pozabimo na meso ...

Bom napisal še par stvari:

čeprav gremo po avtocesti - do Shekesfehervarja in potem po obvoznici okoli mesta, se pot do Komaroma (cca 70km) nadaljuje po dobrih lokalnih cestah Slika

Aleš je pisal o možnosti prenočitve - res imam že nekaj časa rezerviranih nekaj sob, vendar so že vse zasedene, in žal v tistem penzionu ni nobene prazne sobe več. Torej, Uroš86, Miholl, Oversteer (in ostali) poskrbite za sobe sami - oz. če kdo želi, lahko jaz povprašam lastnika "našega" penziona če nam najde sobe v soseščiti (v tisti ulici je namreč še kar nekaj takšnih objektov). Sem pa videl na karti trdnjave da organizator letos omogoča tudi kampiranje iz sobote na nedeljo na samem prizorišču - če koga zanima ... Slika

Pot se kar vleče - še posebno nam, ki pridemo od dlje; vzemite malico s sabo, bomo zajtrkovali nekje na poti. Na prizorišču je sicer poskrbljeno za hrano in pijačo, lahko pa imamo s sabo tudi kaj za čez dan. Cene so podobne kot pri nas, hrana je odlična, v "našem" penzionu so bile lani porcije ogromne ... Slika

Del ekipe iz Ljubljane in okolice - mislim da je najenostavneje če se dobimo na počivališču Lukovica - uro še sporočim, če pa bo vse po planu, predvidevam okoli 5 ure zjutraj (če je prezgodaj, povejte). Na prvem počivališču na madžarski strani se nam potem pridružita še dva avtomobila iz Varaždina Slika

Vinjeto za madžarsko AC bomo kupili na BS Petrolu pred mejo (Pince).

Do zdaj nas je prijavljenih 28 potnikov v 11 avtomobilih; lepa ekipa in velik napredek glede na lansko leto Slika Slika

Aleš, imaš dovolj gibanice?

Še dve lanski sliki:

le majhen del kolone pred vhodom na prizorišče
Slika

vhod v trdnjavo
Slika

PS: kmalu bomo morali začeti spremljati vremensko napoved ...

Slika

Slika Slika
Zadnjič spremenil claudio, dne To Maj 18, 2010 8:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
uros86
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

Claudio hvala za nasvete, jaz imam že urejeno prenočišče, čeprav se mi zdi tole campiranje na samem prizorišču zelo privlačno....
Drugače mi pa 05:00 na počivališču Lukovica ustreza
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
seby7
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Murska Sobota

Hm, če si bom lahko v službi uredil, bi mogoče tudi jaz ostal čez noč. Kakšna pijača pa kakšen žar ter kemping ni nora stvar.
POTENZA ITALIANA
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm

Ja dečki, povejte kako je glede kampiranja. Jaz osebno nimam nič proti ostat do nedelje, nimam pa šotora. V GTV-ju pa je spat bolj ko ne misija nemogoče oz. ne bi niti rad sprobal, kaj šele doživel.

Če ima kdo dovolj velik šotor za mene plus eventuelno še nekoga, naj mi javi :D

@claudio: jaz brez problema organiziram tudi šunko, samo pol jo mora peljat nekdo, ki je siguren, da ga ne moti klima na res hladno. Vseeno je to mesni izdelek, ki se topi zaradi visokih temperatur in če je ves raztopljen, nima več nikakršnega izgleda in okusa. Žal. Tudi gibanico bomo najverjetneje peljali v dveh avtih - moja klima je začela nekaj štrajkat, čeprav sem jo dal lani na novo napolnit!
Aleš, imaš dovolj gibanice?
V petek popoldne jo pečem, le število oseb moram vedet približno, da pol vem, ali naj naredim en ali dva velika pladnja :wink: Drugače pa brez skrbi, jaz vas ne bom pustil na cedilu kar se gibanice tiče. Obljuba dela dolg in to kar sem obljubil bom tudi izpolnil!

Se bo kdo ustavil pri meni na gibanici? Ker vas pol pridem iskat v MS, ko pridete iz AC in tam je tudi seby, ki je že potrdil, da pride k meni. Ladislav, fiatista? Prosim, če mi to javite! AJA, PA TEODOR!!!!
Zadnjič spremenil alfa_samec, dne To Maj 18, 2010 4:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
fiatista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Sorško polje

pridem ! :)
Trentatre 1.3S
Uporabniški avatar
claudio
Alfist
Alfist

Mi se ne bomo ustavili; bomo kar pohiteli naprej, da pridemo čimprej v Komarom. Prostor v trdnjavi sicer ni majhen, vendar se bomo že nekako našli.
Uporabniški avatar
Enthusiast
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radmirje

Aleš, kakšna pa je cesta po tej rumeni poti? Avtocesto poznam, tu pa ne. Neki naju mika z dečvo, da bi se vam pridružila. :mrgreen:
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Glede ceste najboljš da kar seby-ja vprašaš. Kolikor je on meni povedal so ceste (magistralke) zelo dobre oz velik velik boljše kot naše. Potovalna pa okoi 110 km/h :mrgreen:

Enthusiast ti samo prišibaj =D>
Uporabniški avatar
seby7
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Murska Sobota

nekaj takega so ceste tam, nebom rekel da vse ampak večinoma je res bolje kot pri nas..

Slika
POTENZA ITALIANA
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

He, njami njami :mrgreen: Že vidim, kako se bo lepo vozit po ovinkih =D>
Uporabniški avatar
LaŠko-TeaM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Murske Sobota - Dol.Bistrica

Fantje pa ne pozabit sabo vzeti bombe od Laškega.
Slika

p.s. po posnetkih na youtube,zgleda to zelo zanimivo srećanje, dosti avtov pa vsega zanimivega.

l.p.
Uporabniški avatar
Enthusiast
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radmirje

Hude ceste, torej rumena pot. Avtoceste so dolgočasne. :lol:

claudio, bi mogoče vseeno lahko ti vprašal svojega penzionera, če ve za kakšno sobo ali app.? Meni ga je uspelo najbližje rezervirati cca 19km stran, ampak še lahko vedno odpovem. Pa še mal preveč luksuzen(€) je. :mrgreen:
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Enthusiast prideš k meni na gibanico in gremo potem skupaj naprej, ane? Aja, pa prijavi se v uni drugi temi.
Odgovori
  • Informacija