a 1,9-ko? kako je zadovoljen in koliko je bila cena?TribesMan napisal/-a:
Bivši lastnik moje 147 je čipal pri Senici 159 praktično takoj ko jo je kupil. Njegov graf navora in moči sta dovolj zgovorna![]()

Tole imam tudi jaz v planu. Prosim sporoči ceno, ki si jo izpogajal in kakšne so sedaj karakteristike motorja (navor, moč...). Lahko na ZSziga22 napisal/-a:Danes sem bil pri Senici, vsekakor se model spozna.
Razlika je občutna, ni kaj. Pa še malo bolje bo, je menda EGR že malo slab, tako da moram to zrihtati še.

še ceno povej.ziga22 napisal/-a:Moč je okoli 165HP (bi morala biti okoli 175HP, samo je bila že ko sem pripeljal avto samo 140HP namesto 150), naj bi bila potem okoli 175HP ko zrihtam EGR. Bom takrat magar še enkrat naredil dyno.
Navor je pa super, 400NM je sedaj.
Drugače gre model ravno na dopust, tako da bo treba 2 tedna počakati
450€.še ceno povej.
400 navora se mi zdi ogromno. Bo sklopka zdržala??
avto pa vidim, da imaš 2006 letnik. Koliko prevoženih pa ima?

hvala za informacije. če ti ni odveč napiši še kaj o vtisih čez nekaj časa, ko boš imel nekaj klometrine za seboj.ziga22 napisal/-a:450€.še ceno povej.
400 navora se mi zdi ogromno. Bo sklopka zdržala??
avto pa vidim, da imaš 2006 letnik. Koliko prevoženih pa ima?
400NM se tudi meni zdi kar veliko, za sklopko pa povem ko crkne aneKo sem parkrat malo hitreje speljal ni bilo nobenih težav, samo se mi je mudilo v službo in sem komaj naredil 10Km vsega skupaj.
Avto je ravno lepo presegel 133.333Km![]()
Trajalo je po mojem kakšne 3 ure, samo itak nisem tam čakal, ker se mi ni dalo

ziga22 napisal/-a:
Aja, zmenjena sva, da če v času ko je na dopustu nisem zadovoljen, vrne stvar v prvotno stanje in pa celotno plačilo, razen 50€ za porabljen čas in dyno.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta