pero666 napisal/-a:
Gre za tole alfo:
viewtopic.php?t=11325&postdays=0&postorder=asc&start=0
je pa od uporabnika rokkas. Kolko se jaz spomnem, je ribnila, kar bo verjetno ena izmed redkih 1.8 ts, ki se jim je to zgodilo.
Upam, da so dobro zrihtali masino
edit:
prav zanima me, kaj je mislil s tem stavkom:
razlike proti alfi. tezko ocenjujem ker je med njima 8 let in cca 200 000km Smile pa se alfa je bila bencinc, tale je dizlca... ko pride do 10.000 bom pa lahko podal realno oceno
A zdej ze "alfisti" lazejo o kilometrih? gre pa za primerjavo z njegovo Kio. Tak da, bi znalo bit, da jih ma zdej malo vec. Mogoce je pa motor iz kake druge zlamane z manj prevozenimi

vsakemo tocno povem glede kilometrov. prav tako pokazem vse dokumente. sam sem avto kupil z 56000 km in dobil leasing pogodbo kjer so kilometri zapisani in garancijo na kilometre. edino kar sem pa mislil da lahko da so nategnili tudi mene.
ribato ni bila. treba je bilo zamenjati par stvari.za to kar je bilo menjano imam račun iz avtotrade da se vidi kdaj in kaj je bilo zamenjano. vsak ki je bil pri meni se je lahko peljal z avtom, videl vse račune in tudi ne prodajam po nacinu videno kupljeno ampak če je kaj narobe z avtom pa da ne vem zato se bomo zmenili.
se ena stvar. avto je bil ze skoraj prodan pa je posvetila lucka za abs. sedaj cakam da zamenjamo abs kontrolno enoto da jo prodam ker nocem prodati slab avto...
tudi pa vsakemu povem da ce avto ne bo sel od hise ga bo vozila punca.pac stroski zavarovanja bodo visji, cemur se hocem izogniti ampak avtu zaupam 100 sedaj