166 roke

Tehnične teme o modelih 164 in 166

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
bvogri
Alfa Freak
Alfa Freak

žival napisal/-a:No ko boste enkrat šli k vargalantu, boste pol vsake 3 mesce tam,...
Tudi jaz sem bil z njihovo obnovo razočaran.
necko
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

kaj je pa druga opcija?
Kupiti dele podvozja drugje in potem najti mojstra da ti jih kvalitetno zmontira?
Saj Vargalant slovi po servisiranju podvozja. A ste kritiki bili nezadovoljni z materialom ali z montažo?
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Jebeš garancijo, če že vnaprej veš, da več k 3 mesce lepe vožnje ne bo zdržal. :doubt: Tak mazohist pa spet nisem, da bi si vsake 3 mesce dopust vzel, da bojo šraufal,...
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Ricambi originali je edino dobro v primeru podvozja in motorja...
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

LaserJaMM napisal/-a:Ricambi originali je edino dobro v primeru podvozja in motorja...
Ja na žalost,...
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

no jaz tudi še čakam končno ponudbo, samo smo danes na hitro naračunali za 500€ vsega skupaj...pa verjetno 2 dni brez avta...sem bil pa pri Jenko-tu v Vikrče (-ah) pri Kranju, tam bi pa še nekaj več zrihtali za 400€ tako da bom verjetno peljal kar gor...ima kdo kkšne izkušnje pri njemu? šefe nej bi bil tut alfist...
necko
Alfa Junior
Alfa Junior

Ma jaz še vedno čakam ta predračun (že od Torka 25.5.). Zdaj mi je že prišlo da sploh ne grem tja servisirati. Samo čakam da mi ga pošljejo , pa da se za iste dele pozanimam drugje...Kličem vsak dan in mi obljublja, ampak nikoli ne pošlje :doubt:

Kovach, a to je Jenko pri Virmašah? (in ne Vikrčah) Edino tega sem najdel na netu..
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

kovach napisal/-a:no jaz tudi še čakam končno ponudbo, samo smo danes na hitro naračunali za 500€ vsega skupaj...pa verjetno 2 dni brez avta...sem bil pa pri Jenko-tu v Vikrče (-ah) pri Kranju, tam bi pa še nekaj več zrihtali za 400€ tako da bom verjetno peljal kar gor...ima kdo kkšne izkušnje pri njemu? šefe nej bi bil tut alfist...
Garmin ti laže za cca 25km...

Vikrče so med Tacnom in Pirničam, Takoj za policijsko akademijo . Začetek občine Medvode. :)
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

am zna bit pomota ja :), tam proti kranju uglavnm...
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

necko napisal/-a:Ma jaz še vedno čakam ta predračun (že od Torka 25.5.). Zdaj mi je že prišlo da sploh ne grem tja servisirati. Samo čakam da mi ga pošljejo , pa da se za iste dele pozanimam drugje...Kličem vsak dan in mi obljublja, ampak nikoli ne pošlje :doubt:

Kovach, a to je Jenko pri Virmašah? (in ne Vikrčah) Edino tega sem najdel na netu..
ta ja :D jaz grem v ponedeljek tja
bvogri
Alfa Freak
Alfa Freak

necko napisal/-a:kaj je pa druga opcija?
Kupiti dele podvozja drugje in potem najti mojstra da ti jih kvalitetno zmontira?
Saj Vargalant slovi po servisiranju podvozja. A ste kritiki bili nezadovoljni z materialom ali z montažo?
Meni so šli seleni pri volvotu po dobrem letu. Je avto kar nosilo desno pri zaviranju... Zdj sm dal powerflex in tudi na 166 pride. Kar pa se ne dobi od njih pa še nevem kaj bi dal. Original ne, razen če bo/je cena ustrezna.
necko
Alfa Junior
Alfa Junior

končno prišel do Vargalant predračuna za podvozje:

KRAK ALFA 166 2KOS. Cena: 92 eur
zgornja desna

KRAK ALFA 166 1 KOS Cena za 1 stran : 100 eur, se pravi 200eur
spodnja desna, spodnja leva

ROKA ALFA ZADNJA PREMA 2 KOS Cena: 68 eur
GUMA STAB. ZADAJ 2 KOS Cena : 30 eur
VZMET AMORT 2 KOS Cena : 90 eur
AMORT. PRED. 2 KOS Cena : 167 eur
STORITEV Cena 180 eur
OPTIKA Cena : 35 eur

SKUPAJ: cca. 865 eur
Pa itak ko še odprejo bi se še kaj našlo, sploh ne vem a so silen bloki všteti???

Se bom tudi jaz pozanimal pri Jenkotu, pa še enega sem najdel v Polzeli (Ducman). Bom pa za foro poslal še Zegi, da vidim koliko bi pri njemu vse to prišlo.
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

uu vidm da si ti še bl pridn k jst hehe, ja pr men bo zdj use skp obnovlen, pol čez kkšna 2-3 mesce pa še komplet fedri mortizerji drugi...pol sm pa zakluču s tem avtom :lol:
Uporabniški avatar
Filko
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Koper

huh jz sm zdej slab mesec zamenjal na moji alfi za sprednji del obe sprednje spodnje roke, desni homokineticni zglob, desni kolesni lezaj, koncnike volanske letve, koncnike stabilizatorja, desni notranji koncnik volanske letve, sprednji diski + ploscice, ter mogoce bom dau se zgornje roke nove ali ce se bo dalo samo tiste puse na rokah menjat, ker imajo malo lufta.. in podobno bom naredu se za zadnji del v kratkem..:)

ce zanima koga cena cesa naj samo napise:)
necko
Alfa Junior
Alfa Junior

Filko, kje si pa menjal vse te stvari?
Odgovori
  • Informacija