poslovila se mi je turbina GARRETT za 2.4JTD 100kw.
Zanima me ali kdo ve kam je najbolje da peljem okvarjeno turbino oz na koga naj se obrnem... Ali obstajajo tovarniško obnovljene, kakšne so kaj cene,...?
stk turbo tehnic, po moje najcenejša original turbina. Jz sm za mojo s prilagodljivim lopatjem odštel 570eur, staro pa sem z največjim veseljem zalučal v smeti. Dobil sem jo v enem tednu po oddaji naročila. Zraven dajo 1 letno garancijo,...
mislim da je cena za 147jtd tovarniško obnovljena nekaj manj kot 800€ nova pa 1800€ originalna seveda ne kitajsko sranje kolega pa jih obnavlja za 250€ z garancijo
žival napisal/-a:stk turbo tehnic, po moje najcenejša original turbina. Jz sm za mojo s prilagodljivim lopatjem odštel 570eur, staro pa sem z največjim veseljem zalučal v smeti. Dobil sem jo v enem tednu po oddaji naročila. Zraven dajo 1 letno garancijo,...
Kako pa to....a je imela I. generacija 2.4jtd 100kW turbino s spremenljivo geometrijo?
Jaz imam namreč klasiko, 1.9 jtd 105 KS. Kako pa je na 110 KS izvedena turbina pa ne vem...mislim pa da je 115 KS že imela tovrstno rešitev.
B.I.S.H.O.P. napisal/-a:Neseš jo v Bejo in ti jo obnovijo. Potem je še en iz Bleda oz. tam nekje v bližini, pa en iz Trzina...
Ne bo šlo. Ta človek na bledu je bil zame razočaranje. En teden je rabil, da je zadevo odprl, nato mi reče, da se ne da dobit delov za 2.4 jtd turbino, ker je to redka mašina, nato je poslal turbino v bejo kjer so mi povedali isto zgodbo. Nazadnje sm pri Beji vzel novo turbino in imam zdaj mir