do jutri se odločim če grem ali ne... ker se obeta naporen vikend drgač pa ideja o zboru ljubljančanov in skupn odhod proti obali ni slaba...če bom šel sem sigurno za to da gremo skup dol...sam jonas, z rezervo bo treba da moj mlinček ne izdihne
@De Marco, sva ze imela z Matjazom debato na to temo in lahko tudi tebe pomirim, da ne mislim noret tja dol. Potem lahko tankam v vsako smer po 1x, kar pa je malo predrag špas zdele
na to sem tudi jaz ze mislil hmmm vazno da se tam vsi zbiramo...pol zlahka se vsi na kupu kam selimo....
tobika napisal/-a:fantje....nedelja,poletje,zbirno mesto pri Ribiču...polno Italijanov,ki papajo...no parking free...okol pa sam makadam...prah in vročina...
tobika napisal/-a:fantje....nedelja,poletje,zbirno mesto pri Ribiču...polno Italijanov,ki papajo...no parking free...okol pa sam makadam...prah in vročina...
Jah pol pa najbolš da se dobimo pri Jorasu...
Sej se lahko kje drugje dobimo - kakšen predlog? Vsi bi se radi dobili, pa nihče ne predlaga kje. Sej se lahko kje ob kanalu ustavimo da poslikamo, pol pa nekam na mrzlega!
Jah pol pa najbolš da se dobimo pri Jorasu... sej ni panike, clovek ima doma turisticno kmetijo "pri Jorasu"...lahko bi bli prvi "in edini" gostje tega leta (in verjetno tudi bodocih let) .....
sej se bomo ze zmenili kam bomo sli, ni panike...vazno da se prej dobimo vsi na kupu, itaq pol lahko gremo bilokje.....