Alfa Romeo RobertH Tbi in GTA

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Nč kaže, da bom še nekaj časa gledal GTV (po včeraj 6 urnem čiščenju jo veliko lažje) ji bom privoščil prve posege v tehniko.

Najprej moram zamenjat eno manšeto na polosi, potem moram menjat zadnje amortizerje (prvi kažejo na 65%, meja je pa 40%). Na zimo, ko bo Alfica šla na zimovanje, pa dobi še nov semering na prednji protivibracijski gredi (pri menjalniku). No še klimo dofilam pa je to to.

V slabem letu in pol bodo to prvi stoški (in po ostalem sodeč, potem tudi dolgo edini), pa naj reče kdo, da so z Alfami sami stroški.

Aja, saj bi jo slikal, pa se na slikah ne vidi ne barve, ne razlike prej/potem.
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

Ma odcvikaj jermen protivibracijskih pa bo še kak konjiček več :mrgreen: (moja je delala normalno brez, pa tudi kaka druga dela)
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

recimo moja :D se pa obcutno pozna pri razvijanju obratov ko ga ni vec.
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Žiri

a lohk kdo mal več napiše o tem jermenu? :D
airmike
Alfa Member
Alfa Member

Komot. Ti ga nimaš :D

Lp
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

robert feltne na bavarcu so 17 ali 18? take bi rabil za na očetovo 7ico :D
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

kovach napisal/-a:robert feltne na bavarcu so 17 ali 18? take bi rabil za na očetovo 7ico :D
17", če avto nima športnega podvozja, je to največje platišče, ki še nekam zgleda (18" na navadnem podvozju = terenec).
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pridna bivša.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Saj se nobenemu ne valja doma kaj takega za podobno ceno, knede??

viewtopic.php?t=16937
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ROBERTH napisal/-a:Saj se nobenemu ne valja doma kaj takega za podobno ceno, knede??

viewtopic.php?t=16937
Verjemi, da bi takoj pošlo, če bi se prodajalo :mrgreen:
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ROBERTH napisal/-a:
kovach napisal/-a:robert feltne na bavarcu so 17 ali 18? take bi rabil za na očetovo 7ico :D
17", če avto nima športnega podvozja, je to največje platišče, ki še nekam zgleda (18" na navadnem podvozju = terenec).
mja, sam oče bi rabil 18ke ker 17 res ne zgledajo nikakor :lol: ima spuščenega samo so premajhne...
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Kaj narediš, če te konj vrže iz sedla??

No jaz sem bil deležen gostoljubja UKC, ker me je skipal moj Piaggio.

Prodam ugodno (na obeh stranih je podrajsan, vendar nič hudega, ker sem ga zaščitil s svojim telesom - beri, padel je name in se z menoj drajsal po tleh).

Ker ravnino določajo vsaj tri točke, se do nadaljnega ne vozim z vozili na dve točke (in če bo v prihodnje še toliko peska na cestah bo tako za stalno).
Zadnjič spremenil ROBERTH, dne Sr Jul 14, 2010 2:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Razlog je vedno neprilagojena hitrost :)
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pomembno je samo to, da si ti ok. Sicer se meni na srečo ni pripetilo nič podobnega, vendar sem se tudi odločil po 7 letih zaključiti motoristično kariero za nedoločen čas in se tako včeraj poslovil od motocikla. Ok mali skuter za v službo po centru ostaja.
Nekako se nisem več dobro počutil na motorju, ni bilo več nekega zaupanja, malce več strahu in razmišljanje v prihodnost je pripeljalo do takšne odločitve....veliko k temu so pripomogle tudi hude nesreče, katerih je bilo v zadnjih dveh letih čedalje več in me je kar malo stisnilo ko sem gledal vse te krvave prizore.....

Dandanes je že skoraj preveč prometa za neko "normalno" motoriziranje , preveč je nestrpnih ljudi na cesti in kaj hitro se lahko marsikaj pripeti. Kje so časi, ko si lahko brez vsakih skrbi teral do morja.....te časi so že davno mimo.

Sicer je res, da dandanes nisi nikjer varen, koliko nesreč se je že letos pripetilo v gorah, koliko ljudi je že letos pokopal traktor, vendar vseeno, nekje je potrebno potegniti črto.

Lp
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Štore

Foggy napisal/-a:Pomembno je samo to, da si ti ok. Sicer se meni na srečo ni pripetilo nič podobnega, vendar sem se tudi odločil po 7 letih zaključiti motoristično kariero za nedoločen čas in se tako včeraj poslovil od motocikla. Ok mali skuter za v službo po centru ostaja.
Nekako se nisem več dobro počutil na motorju, ni bilo več nekega zaupanja, malce več strahu in razmišljanje v prihodnost je pripeljalo do takšne odločitve....veliko k temu so pripomogle tudi hude nesreče, katerih je bilo v zadnjih dveh letih čedalje več in me je kar malo stisnilo ko sem gledal vse te krvave prizore.....

Dandanes je že skoraj preveč prometa za neko "normalno" motoriziranje , preveč je nestrpnih ljudi na cesti in kaj hitro se lahko marsikaj pripeti. Kje so časi, ko si lahko brez vsakih skrbi teral do morja.....te časi so že davno mimo.

Lp
Nekaj doda tudi to da te zmeraj bolj tepe EMŠO.Bolj ko si star, bolj razmišljaš kaj bi lahko bilo. In ko začneš tako razmišljati je bolje da se odpoveš dvem kolesom. Ker če si na motorju nesiguren, si največja nevarnost sebi in predvsem drugim udeležencem v prometu.
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Odgovori
  • Informacija