Ma saj bi jo spustil, samo je garaza na slikah, nimam pogojev da spravim noter, ze zdaj gre na milimetre. Zunaj pa ne mislim puscat, ker mi bodo pokradli cigani vse. Moram pogruntat nekaj
LP

Hehehe...Jonas napisal/-a:Foxi: hehe, se bomo zmenil![]()
Ma sej bi jo spustu sam sej je garaza na slikah, nimam pogojev da spravm notr, ze zdj gre na milimetre. Uzuni pa ne mislm puscat k mi bodo pokradl cigani vse. Morm pogruntat neki![]()
LP

Tega pa ti nimas pravice komentiratopankar napisal/-a:...............Jonas napisal/-a:Foxi: hehe, se bomo zmenil![]()
Ma sej bi jo spustu sam sej je garaza na slikah, nimam pogojev da spravm notr, ze zdj gre na milimetre. Uzuni pa ne mislm puscat k mi bodo pokradl cigani vse. Morm pogruntat neki![]()
LP
Drgač je pa lepa, mogoče večje litke

Ja gume so 195/50/15. Sam imajo feltne dost majhen ET, tako da zgledajo sirse, pa se folk me sprasuje ce imam distancnike gorDr. X napisal/-a:nice, nice.. nism opgledu - kolk maš to pnevmatike gor?me zanima k imam isti model kt ti in premišljujem o nakupu... drgač pa spojler je res rahlo mmm preveč vpadljiv.. ob priložnosti ti pofotkam mojega
LP,
Dr. X
P.S. kar pa se zvoka tiče so mislim, da alfice kar nekje v ospredju! predejo kot prave mačkice mmmmiijaauuu

Mam novo ozadje, to itak.Grilzz napisal/-a:He, he lepo.
Zihr mas ze novo ozadje v windowsih

Šmenta, brez besedJonas napisal/-a:Ok, da se mal updejtam s slikami. Itak vem da moje Alfe noben se opazu nebo, pa vseeno...![]()
![]()
Za zdej je to dost. Bom prvo pocaku da vidm kaksn bo odziv![]()
LP
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov