amortizerji za 145

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
Dr. X
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Celje

pri mojih nekaj čez 100.000 mam filing, da se mucka ne drži več ceste kot sbi se morala.. najverjetneje so z ato krive preozke pnevmatike ampak največje breme mislim, da nosijo prežuljeni amortizerji... torej - kje/za koliko/katere bi se dalo nabavit, da zadeva ne bi bila preveč draga in kako bi vse skupaj zgledalo, če bi želel biti še malo bližje cesti (spuščeno)?

hvala že v naprej za vse nasvete/predloge!

Dr. X
Uporabniški avatar
robcon
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

vprasi pr Avto Vuga. je sicer iz Nove gorice sam model obvlada, ne bos mel novih pac pa ti bo obnovil tvoje in strsal po zelji, avto pa bo za kak cm nizji! vse skup nardi za 24000 sit. men je zrihtu v nulo, ful zadovoln. :) ce se bos odlocu ti dam telefonsko :wink:
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

No dej jo :)
Slika
Uporabniški avatar
robcon
Alfa Member
Alfa Member

05/ 30 22 057
Dr. X
Alfa Junior
Alfa Junior

umm to je treba amortizerje dol pobrat in jih tja nest al je to z delom vred al kako? #-o

malo trše bi moralo bit ja... ker č ene bom kmalu kam v jarek poletel - ker 100 konjev pa ostane 100 konjev ne glede na amortizerje :doubt:

Dr. X
Uporabniški avatar
robcon
Alfa Member
Alfa Member

prides tja z avtom, ga tm pustis, gres mal pogledat primorske tete pa na kavico ko prides nazaj te avto caka...cca 2 urci pa je vse zrihtan! lohka pa gledas kako dela :mrgreen: strsu ti jih bo pa tolk kokr bos hotu, men jih je za 20% pa je avto zaliman na cesto (jasno pa da brez dobrih gum ne gre). :wink:
Dr. X
Alfa Junior
Alfa Junior

zeo v redu 8) torej gorica here I come.. pa je to verjetno precej cenejša varianta kot, če bi kup recimo kakšne športne nove/rabljene... ?

sm pa mislu, da to kej dlje traja :)

tnx!!

Dr. X
Uporabniški avatar
robcon
Alfa Member
Alfa Member

se ne splaca novih kr ti tale stric da garancijo mislm da okol dve leti! sporoc ko bo lubica zrihtana :)
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Hja fanteki...men pa je v petek spustil tesnilni obroč na amortizerju...olje vse ven steklo, zaj pa mam čoln. Morsko bolezen lahko not dobiš. Samo v Gorico pa jaz nena mislim z hin amortizerjem dol letat. ker bi dal za benz+cestnino okoli 10K in raje dam tu toliko več kot pa za potne stroške.
Torej MB alfisti...ma keri kako TrentaTre na kakem eku z amortizerji ki malo 3 šraufe in na vrhu ožjo vzmet kot spodaj? Torej KAO novi model, ki se baje po Alfa33 besedah zvijajo??? Se priporočam. Ajde.
THNX! Drgač pa Lj še skočim po njih...dalje pa ne grem več.
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
mikkaa145
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radenci
Kontakt:

jaz sem gledal da dobiš v avstiji komplet fedre (krajše) + amortizeri za 400 €. pa pri nas not zmontiraš pa maš.

kolko je kaj pri nas menjava tega kompleta so mi rekli v AUT da 150 € pri njih. pa maš tuv tudi na delo.
Odgovori
  • Informacija