sem pravkar vprašal prijatelja pa je rekel, da ga ni dal na dolenjskem preoblečt ampak je volan snel in ga poslal enemu v kranj. 2,3 dni in zadeva je bila preoblečena. Je pa zelo lepo narejeno. Ti na ZS pošljem cifro, ko jo dobim...
Včasih se mi zdi, da se pri nas obnašamo, kot da je vojna tajna kateri majster je kaj ok in kateri je šalabajzer Pa na splošno zdaj mislim ne samo za usnjarje
Glejte od slike 18-20, tako, da tisti, ki imate oblečen volan tako kot je to recimo v Alfi 166, in ga mojstri "ne morejo" ponovno obleči kot je bil orginal, dajte zrihtat oz. obnovit usnje pri eni firmi, ki je za to specializirana.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Mojster, ki mi je zmešal barvo za sedeže od 75-ke mi je za idejo o barvanju volana in šalthebla rekel le, da naj tega ne počnem, ker bo mimogrede to dol olupljeno.
Torej?
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Glejte od slike 18-20, tako, da tisti, ki imate oblečen volan tako kot je to recimo v Alfi 166, in ga mojstri "ne morejo" ponovno obleči kot je bil orginal, dajte zrihtat oz. obnovit usnje pri eni firmi, ki je za to specializirana.