Kaj šele da bi izklopil klimo in ga malo šparal. 4l/100km ?spartan napisal/-a:Po menjavi termostata....5,6 l/100 km.
Mal po mestu, mal kratkih relacij in mal AC vožnje. Povečini z vklopljeno klimo. Pa šparovite vožnje se nisem preveč šel...

Odgovor:alfafil napisal/-a:-in računalnik ne laže?
...drugače pa max. 0,5lit. Zdaj pa zračunaj in nato preveri še moj Trip A (razlika 0,2l)...MaStr napisal/-a:Če bi se poln rezervoar vozil s takim stilom, bi verjetno prevozil tudi 1.100km, vendar taka vožnja ni v moji naravi.
V povprečju naredim 985km/tank in natočim cca. 68 litrov...
Res je. In če pomisliš, da je poraba ravno v prvih kilometrih najvišja.....Creed napisal/-a:Ja in tist avg. consumtion 4.4/100km je pri prevozeni razdalji 22,9km

Več kot do 5.2 l/100 km do sedaj nisem prišel.B|ind napisal/-a:Kaj šele da bi izklopil klimo in ga malo šparal. 4l/100km ?spartan napisal/-a:Po menjavi termostata....5,6 l/100 km.
Mal po mestu, mal kratkih relacij in mal AC vožnje. Povečini z vklopljeno klimo. Pa šparovite vožnje se nisem preveč šel...
Kaj hoces pa s tem povedat?? Da ce bi naredil se 100km da bi imel porabo pa 4,1L??MaStr napisal/-a:Res je. In če pomisliš, da je poraba ravno v prvih kilometrih najvišja.....Creed napisal/-a:Ja in tist avg. consumtion 4.4/100km je pri prevozeni razdalji 22,9km

Možno....Creed napisal/-a:Kaj hoces pa s tem povedat?? Da ce bi naredil se 100km da bi imel porabo pa 4,1L??MaStr napisal/-a:Res je. In če pomisliš, da je poraba ravno v prvih kilometrih najvišja.....Creed napisal/-a:Ja in tist avg. consumtion 4.4/100km je pri prevozeni razdalji 22,9km

Škoda, da ne poveš da prideš v te kraje, bi te sigurno pogostiliFoggy napisal/-a:Včeraj sem z 147 1.9jtd 115km dosegel najmanjšo porabo do sedaj in sicer 6l na relaciji Lj-Radenci-MS-Moravske-Lj (380km). Vožnja na AC po omejitvah 130 km/h na regionalkah pa zelo dinamična.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti