Sem spustu mojo 156sw dol samo s h&r fedri in mi ni kej preveč všeč, pa me zanima kaj pravte o tem da mi nek znanec ki prodajaj 156sw z original sport podvozjem proda zadnje vzmetenje (vzmeti + fedri) spredaj pa proda samo vzmeti in jaz kupin nove amortizerje ker mu je eden že mal spustu?? Pa imam vprašanje ali ima spredaj 156sw s original sport podvozje drug fedr kot navadna 156sw, ali samo drug amortizer, po videzu sta namreč ista fedra? Kater amortizer za spredaj priporočate, če je sploh ta original sport podvozje dobro za vozit...
Sportpack ima Eibach ali Rejna vzmeti, ki so za cca 15mm (po nekaterih podatkih celo 20mm) nižje od navadnih... Amortizerji pa so neglede na sport/ne-sport enaki (razen seveda v primeru ko ima avto nivomat)
Overs[t]eer napisal/-a:Sportpack ima Eibach ali Rejna vzmeti, ki so za cca 15mm (po nekaterih podatkih celo 20mm) nižje od navadnih... Amortizerji pa so neglede na sport/ne-sport enaki (razen seveda v primeru ko ima avto nivomat)
si preprican, da tudi za SW? Jaz sicer ne bom trdil, ampak od nekje imam v spominu, da za SW to ne velja...
Za SW nism prepričan... razlike vem da je enkrat Alro opisoval v eni izmed svojih tem... Predvidevam pa da imajo avtomobili, ki nimajo nivomata enako sport podvozje kot limuzinske različice. Vprašanje pa je kako je s tistimi, ki imajo nivomat - nižanje v tem primeru nima efekta, zato je vprašanje ali je bila kombinacija nivomat+sportpaket sploh možna.
Jst bi se lotu tega tako da bi primerjal številke fedrov v eperu po serijskih številkah avtomobilov. Druge možnosti ni...
Tud karavani imajo sport pack podvozje, je pa totalni k... Vzami novo, vogtland junior kit pridejo amortizerji in fedri 320 € pa so full vredu. Ni nobenega zabijanja, pa vozi se ful dobro-za spuščen avto. Vogtland vzmeti itak fura pol spimpanih bavarcov amortizer je pa od koni-ja...
mihecmiha napisal/-a:Tud karavani imajo sport pack podvozje, je pa totalni k... Vzami novo, vogtland junior kit pridejo amortizerji in fedri 320 € pa so full vredu. Ni nobenega zabijanja, pa vozi se ful dobro-za spuščen avto. Vogtland vzmeti itak fura pol spimpanih bavarcov amortizer je pa od koni-ja...
TribesMan napisal/-a:Jezus kristus kiri zlatarji... pa je v Sloveniji sploh še možno kupit kakšno stvar po konkurenčni ceni?
Tud men ni jasno, kdo da tok denarja v Sloveniji za take projekte.
Npr. EBC Grooved diske + GreenStuff ploščice pri A3M-u ponujajo z več kot 100% višjo ceno, kot pri www.larkspeed.com s poštnino do Slovenije vred. Bumbarji trgovci, še večji pa kupci, k dejansko gredo kupit
mihecmiha napisal/-a:Tud karavani imajo sport pack podvozje, je pa totalni k... Vzami novo, vogtland junior kit pridejo amortizerji in fedri 320 € pa so full vredu. Ni nobenega zabijanja, pa vozi se ful dobro-za spuščen avto. Vogtland vzmeti itak fura pol spimpanih bavarcov amortizer je pa od koni-ja...
imajo mogoče tudi za 166?
Ne vem, nisem se pozanimal za 166. Uvoznik za slovenijo je techno racing iz kranja, tako da je verjetno najbolje da se tam pozanimaš