Sem Aleš
Kaj vozim, pa itak vsi veste...Aja, še to: ne, J. Clarkson ni moj vzornik
En alfistični pozdrav vsem pa veliko dobre volje

Dobrodošel, zdaj pa čimprej predstavit alfico v galeriji.bjazek napisal/-a:Lep pozdrav sem novopečni lastnik ar gt 2.0 jts in prihajam iz poljanske doline oz. Žirov.Ime mi je Blaž po poklicu sem pa voznik.Zelo me veseli že kakšen dober nasvet ali kaj drugega na tem vašem forumu oz. klubu še enkrat lep pozdrav vsem skupaj.

Dobrodošel! Še ena več z jts motorizacijo.bjazek napisal/-a:Lep pozdrav sem novopečni lastnik ar gt 2.0 jts in prihajam iz poljanske doline oz. Žirov.Ime mi je Blaž po poklicu sem pa voznik.Zelo me veseli že kakšen dober nasvet ali kaj drugega na tem vašem forumu oz. klubu še enkrat lep pozdrav vsem skupaj.

Človek, ki je žalosten, ker dela v bullet-proof službitrenutno pa delam v javni upravi

ce si pa zasvojen z bencinom, pa hitro traktor prodat pa nabavit 166 sestakarocky5 napisal/-a:Zdravo!
Moje ime je Rok mlad sem 27 letprihajam pa iz Celja! Po poklicu sem prometni tehnik, trenutno pa delam v javni upravi
! Moja strast je vse kar je povezano z bencinom! Trenutno vozim Alfo 166 2.4 m-jet let. 2004 in pa Civica 1.5 iLS let. 98 ( je naprodaj!)
LP ROK
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti