Ne vem če sploh lahko primerjaš bravota z julko, saj po opremi in motorju niti slučajno ne. Imam Bravota 1.6 120km emotion oprema+ esp neto vrednost 19.000€ z popustom 17,500€ROBERTH napisal/-a:Preizkusil
Za:
- agilen, živahen, zanimiv motor 170KM multiair
- oblika zunaj
- DNA (čeprav so nastavitve za moj občutek preveč v ekstreme)
Proti:
- nezmožnost nižje nastavitve volana
- tapete vrat
- konzola med sedežama
- material gornjega dela aramture, obvolanskega dela (sploh čvrstost)
Pod črto, meni te Alfe ne bodo prodali, raje vzamem kvalitetno naloženega Bravota (je razlika premajhna).
Tole ni Competizione barva, ampak Alfa rdeča kovinska, katera je nasledila Alfa rosso. Je malce temnejša kot Competizione in bolj živa kot bordo rdeča.lizard napisal/-a: @Gasper83: 8C barva oz. Rosso Competizione, odlična izbira.
Ne vem koliko ti bom pomagal, ampak kolega ko je dobil testno je bila poraba po BC okoli 12,5l. Potem je resetiral board computer in po njegovih prevoženih cca. 600km je bila poraba okoli 11l ali 11,5l, če sem si prav zapomnil. Vozil je po njegovih besedah umirjeno, vožnja pa AC (tam 140-150km/h) in ceste izven naselja.Jure888 napisal/-a:Imam eno vprašanje za tiste, ki ste imeli možnost sprobat Giuliettoa QV malce več časa. Zanima me kako je s porabo?? Razumem da pri takšni moči motorja ne gre pričakovati čudežev, a bi rad vseeno vedel koliko bi bila tako realna poraba pri večinoma zmerni vožnji??
Za 170 KM multiair varianto sem že večkrat zasledil podatek da se realna poraba ustavi nekje okoli 7-8l/100km...

a ni to čudež? 7-8 litrov s turbo bencincem?Jure888 napisal/-a:Imam eno vprašanje za tiste, ki ste imeli možnost sprobat Giuliettoa QV malce več časa. Zanima me kako je s porabo?? Razumem da pri takšni moči motorja ne gre pričakovati čudežev, a bi rad vseeno vedel koliko bi bila tako realna poraba pri večinoma zmerni vožnji??
Za 170 KM multiair varianto sem že večkrat zasledil podatek da se realna poraba ustavi nekje okoli 7-8l/100km...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost