blazz napisal/-a:Včeraj na enmu parkeđotu malo ven iz Kamnika proti LJ, je stala ena bela 156. Ena punca/ženska mi je pomahala, ko sem se peljal mimo. Sem upiču 4x4 blinkerje, pa verjetno prepozno.
Ženi sem na hitro razložu, da zarad alfe pa to
Zdej pa rabim potrditev še tukaj, da ne bom tepen.
Ewo še moja potrditev, jz sm pomahala, seveda da sam zarad Alfike, kwa pa, tko da brez skrbi
blazz napisal/-a:Včeraj na enmu parkeđotu malo ven iz Kamnika proti LJ, je stala ena bela 156. Ena punca/ženska mi je pomahala, ko sem se peljal mimo. Sem upiču 4x4 blinkerje, pa verjetno prepozno.
Ženi sem na hitro razložu, da zarad alfe pa to
Zdej pa rabim potrditev še tukaj, da ne bom tepen.
To sva bla pa punca pa jest pa ni bela ampak srebrna
Sorči za barvo, pa žena tud ve zakaj se gre, sam mal moram nakladat po forumu
ALFA 159 SW....Let the dream come true! Samo hočem dva auspuha.
blind učerej sm te videl, si se peljal iz Šmarjete proti Zburam in nazaj čez 5 min. Spodaj pri mostičku sem kadil. Drugače sva se pa zadnič menila pred šolskim centrom, temno zeleno 156SWjko mam. Un, ki ti je hvalil kola "lepa je ku prasica^^"
Alč napisal/-a:blind učerej sm te videl, si se peljal iz Šmarjete proti Zburam in nazaj čez 5 min. Spodaj pri mostičku sem kadil. Drugače sva se pa zadnič menila pred šolskim centrom, temno zeleno 156SWjko mam. Un, ki ti je hvalil kola "lepa je ku prasica^^"
Nisem vedel da si tudi ti tukaj
Ja, smo šli malo v Kleveuž obrnit pa je bil nek folk tam pa smo šli drugam
Se vidmo še kaj
hehehehe ja ti kr prlet. ma ni vec tolk lepa zanc ko sem kolegu posodu avto je odpru vrata voznikova in jih ni drzal za rocko in je glih zapihal nenormalno je s polnim susom zabil vrata in sta se oba nosilca od vrat na karoseriji zvila. tko da zdj zgleda kot da nimam dokonca zaprtih vrat!
drgac pa sj tvoji QVjki tut nc ne fali. cist fancy origigy je