Hvala! Eh, za DR moraš met €€€, to kar pa mam jaz, je stock mašina, če bi pa hotu kaj napravit na DR, bi rabo konkretne predelave pod haubo. Drugače pa, opeli crkujejo na DR, kaj šele, da alfa nebi, po nekaj hard launch-ih

Pa še vso odvečno kilažo bi moral vzet ven, jaz sem pa dejansko dodal nekaj ~30kg z muzko. Mika me, da bi šel 1x na dinos vagat, ker me zanima kolko je zdaj težja od stock 1200kg.
Anyhu - nekaj malenkosti. Končno je prišla pošiljka...
Odločil sem se, da dam večji kompresorski del na stock turbo. Vzel sem od impreze ohišje kompresorja in pa big 16g impeler od evo-ta. S tem, da sem vzel še popoln rebuild kit in rostfraj dihtunge za downpipe/up pipe. Zakaj rebuild kit - prvič zato, da če je že prilika, se turbo servisira po ziher težkem življenju. Drugo pa zato, ker je razlika med impelerjema. Stock je v mitsubishijevi teminologiji "flatback", novi pa "superback". Razlika je na spodnji strani impelerja - hence the name

In da lahko dam gor ta impeler, sem moral kupit rebuild kit, kjer je not ena komponenta, da bo šlo skup dat. Glavno, turbo se je včeraj razmetal...
Spet se je en šrauf odtrgal, čeprav sva pred nekaj mesci, ko se je turbo tudi razmetal, dala nove šraufe. Takrat sta se kar 2 odtrgala. To je pač merkur roba, ko šrauf ne zdrži niti ~6 mesecev. Ohišje turbine je zdaj pri enem majstru, kateri mi bo vrezal nove gvinte in vse lepo zravnal, da bo u nulo
Evo še razlika med stock 12B in Big 16G. 12B nisem meril, big 16g je pa 48,3mm/68mm inducer/exducer (mitsubishi ne uporablja A/R, kot garrett). Novi impeler je malenkost manjši od GT2871R...
Evo pa še razlika med novim, ter starim ohišjem kompresorja. Se vidi lokacija, kjer pride gor nosilec za WGA. Tak da se bo spet nosilec moral predelat. Zgleda pa, kot da je novo ohišje manjše. Dejansko je edino zunanji fi vhoda manjši, znotraj pa ma ravno - večjo luknjo. Stock ohišje pa ma znotraj vse ožje, tak da je največji impeler, kateri gre v to ohišje, 14B. Aja, zhod je tudi malenkost večji pri novem ohišju.
To je to, ko bo sestavljeno/stestirano, bom napisal. Do takrat...
'talla