Telefon - wap - navi v Alfi 159

Tehnične teme o modelih 159, Brera in Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
plion
Alfa Junior
Alfa Junior

Zanima me par stvari...

v avto sem vstavil SIM kartico od Simobila in telefon deluje brezhibno - SUPER zadeva! Potem sem mal raziskoval in sem zasledil WAP in povezave kao za na internet... je mogoče že kdo vzpostavil v ALfi povezavo z internetom? Ker ko sem klical na SImobil mi niso znali pomagati... povedali so mi IP, up. ime, kodo, kodo vrat...

pri PROVIDER number se je pa ustavlo... jaz imam možnost vtipkat samo številke... na simobilu pa rečejo da je samo možnost *99#

edin ena št. možna od simobila je +38640940040... to sm najdu na enem foromu, ampak se noče povezat...

pa mogoče kdo ve kateri CD za NAVIGACIJO je najnovejši za SLO... (mogoče kakšna povezava Partis, ali kakšen drug torrent...?)

LP
mitoma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kranj

Kaj vstavil si sim kartico od simobila vtipkal svojo pin kodo in telefon deluje? Jaz pri svoji sploh še nisem poiskusil,moram definitivno probat zadevo!
GT_turbo
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kranj

Osebno ne vem, kaj ti bo internet v avtu, pa ok. Jaz imam halo kartico in stalno prevezavo, z namenom da sem jaz dosegljiv, iz avta pa tak sam eno osebo kličem...

Sicer pa, kako lahko vtipkaš samo številke? V telefonskem menuju imaš številke 1 do 0 prvih 10 gumbkov iz leve, "*" in "#" sta pa (glej sliko)
Slika
tam ko je "AF" in "TA", torej skrajno desna gumbka.
Sem ju probal danes vtipkat, pa v prvo ni prjel, potem sem pa že napisano telefonsko zbrisal, pa še parkrat ESC prtisnu, pol je pa delal normalno.

Navigacijo imam pa, mislim da letnik 2008, iz bolhe. Zrihtal mi je pa prodajalec avta, tak da ne vem čist točn. Niti nisem ziher a je samo SLO al tud mal več :oops: 8-[ Do sedaj je najdu vse, čez vukojebine te pa tudi garmin pelje. Skratka, jaz sem zadovoljen.
Odgovori
  • Informacija