PhotoShop !

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
Uporabniški avatar
De Marco
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

TribesMan napisal/-a:Če hočeš 18 potem najdi tele:

Slika
Najlepše felge za GT...
se popolnoma strinjam.... sam bi nekak rad naredu neki drugače vsaj barvno če ne dizajn.....sam dizajn mi je kokr koli obrnem najlepši ta ( šprikle)...
cuore sportivo
Uporabniški avatar
IceMM
Alfa Member
Alfa Member

De Marco napisal/-a:imam prošnjo...bi lahko en od photoshop strokovnjakov men mojo gt-jko postavu gor na tele feltne..da vidmo kako zgleda...ker mi je prevec rizicno da jih kr kupm preden vidm kkao zgleda.... hvala že v naprej

https://alfa-klub.com/files/forum_img/20 ... 142302.jpg

https://alfa-klub.com/files/forum_img/38690.jpg
Take so tud lepe:

Slika
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

niti ne. multispoke all the way.
sicer pa predstavi avto v galeriji!! zgleda fantasticna.. pa lep odbijac ima spredaj:)
Slika
Uporabniški avatar
De Marco
Alfa Member
Alfa Member

kljub že eni izvedenki ki ima pobarvana platišča na neko rumenkasto barvo...še vedno naprošam če bi se dalo photoshopat tiste feltne ..... dejasnko take kot so :) hvala
cuore sportivo
uros86
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: ljubljana

Jst bi dal zlate, men ga sedejo full, ne vem zakaj bi mogl met usi iste feltne.... go for it!
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

A De Marco, jaz se tut dostkrat mim tebe peljem, k grem k Rotarju al pa Jakšiču. :) Pa mi je vedno pravu, da ima en podobno GTjko kot jaz. Pa sem jo vedno občudoval pred hišo.
Living life on the fast lane. Gumball baby.

Slika
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če so ti zlata platišča všeč, zakaj pa ne, okusi so različni. Sicer se pa zlata in črna barva zelo lepo ujameta.
Zgornja slika, kjer so tvoja platišča pobarvana v zlato niso nek realn pokazatlej, kako bi na koncu izgledalo.

Sicer pa tudi bele ne izgledajo slabo...

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
IceMM
Alfa Member
Alfa Member

Slika

Pa še 1x. Nevem, a vam je to res tok težko naredit????
IceMM napisal/-a: Se mi zdi, da sm enkrat to že napisav: če že slikate feltne in avte, dajte vsaj oboje postavt pod istim kotom, ker je pol dost lažje stvari zlepit skupaj in še lepše izapde. Al pa vsaj napišite imena feltne.
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

De Marco napisal/-a:kljub že eni izvedenki ki ima pobarvana platišča na neko rumenkasto barvo...še vedno naprošam če bi se dalo photoshopat tiste feltne ..... dejasnko take kot so :) hvala

Morda bi pa mene zanimala menjava 17" za 18" z doplačilom ! (če jih spravim na 330mm disk) !

te 18"

Slika

Lp, Yagi-san
Uporabniški avatar
De Marco
Alfa Member
Alfa Member

IceMM napisal/-a:Slika

Pa še 1x. Nevem, a vam je to res tok težko naredit????
IceMM napisal/-a: Se mi zdi, da sm enkrat to že napisav: če že slikate feltne in avte, dajte vsaj oboje postavt pod istim kotom, ker je pol dost lažje stvari zlepit skupaj in še lepše izapde. Al pa vsaj napišite imena feltne.
IceMM...hvala za photoshop....zaradi postavitve slik se opravičujem...
glede izgleda pa tkole..men ne zgleda slabo... v resnici bi vrjetno zgledalo še boljše... hmmm je za razmislit... :) :)
cuore sportivo
Uporabniški avatar
De Marco
Alfa Member
Alfa Member

Matjaz46 napisal/-a:A De Marco, jaz se tut dostkrat mim tebe peljem, k grem k Rotarju al pa Jakšiču. :) Pa mi je vedno pravu, da ima en podobno GTjko kot jaz. Pa sem jo vedno občudoval pred hišo.
naslednjič ko se mim pelješ pozvoni al pa če me vidš zunaj ustavi..pa rečemo kako oz. gremo na pivo..in udarmo kak alfistični pogovor :)
cuore sportivo
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

De Marco napisal/-a: IceMM...hvala za photoshop....zaradi postavitve slik se opravičujem...
glede izgleda pa tkole..men ne zgleda slabo... v resnici bi vrjetno zgledalo še boljše... hmmm je za razmislit... :) :)
Meni je tudi všečno.
Uporabniški avatar
IceMM
Alfa Member
Alfa Member

De Marco napisal/-a: IceMM...hvala za photoshop....zaradi postavitve slik se opravičujem...
Ma ja, sej ni panike, pa tud jst sm malce over-reactav v tistem postu. Drugače pa tud pomoje izgleda lepo, ker je vse nekako povezano- rdeče čeljusti- zadnje rdeče luči, zlate feltne ter podobna barva notranjosti. Tak da ja, je v stilu :). Go for it, ker bo čist razred zase.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Yagi spraviš jih. Na Brembo + 330 mm gre minimalno gor 17 col.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

lizard napisal/-a:Yagi spraviš jih. Na Brembo + 330 mm gre minimalno gor 17 col.

Odlična. Hvala za informacijo. Bodo šle v prodajo, najraje menjam za 17" ! :D

Yagi-san
Odgovori
  • Informacija