Ali kdo pozna ta avto - 7

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

alfa prozax napisal/-a:Potreboval bi Vaše mnenje. Avto je iz uvoza. Samo baje je pri nas že 4 leta(trgovec rekel)... Malo je za prešpricat. Mogoče je kak bivši lastnik iz tukaj.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4050150&show=1

Hvala!
Avto odsvetujem po celi crti.

nevem niti kje bi zacel z napakami. desna meglenka pocena , oba pokrovcka za meglenke zlomljena , desni prednji blatnik sumljivo zmatiran po zgornjem delu , desna stran popraskana s kljuci , oba prednja blatnika po spodnjem delu koloteka rjava , desni spegu ( nosilec ) zluscen in popravljen z bodyjem?? ( par pikic tudi po vratih zarad tega ), globoka praska na sovoznikovi sipi dolzine cca 10cm, gumica na zadnjih vratih ( zadnji del ) cveti , desni pragi zlimani s silikonom in to prav grdo , levi prag brez zascitnega pokrovcka , desna luc sumljivo stoji ( konc blatnika jo prekriva in tudi rjav je ) , gume letnik 2005 zgonjene in napokani , potrebna menjava diskov spredaj ter zadaj ter ploscic , servisi delani pri petrovcicu ampak zadnje pri nekem privatniku na hrvaskem?? , levi zadnji kolotek spodaj se vidi sled od zascitnega traka ( bok popravljen ) in so ze vidne rjave pikce , spikana havba kot da bi po avtocesti za trosilcem vozil , NOTRANJOST zacuda zelo lepo ohranjena , cudno rozljanje pri jermenicah ( 100% jih bo treba pocasi menjat ) , med vrati pri vozniku na stebricku je tista crna plastika oz folija ze cist nagubana , na zadnjih vratih praske , spokan zadnji odbijac ( zadel kaksn teglc za roze , spodaj je vidna poskodba ) , prednji odbijac pravtako, amortizerji zadaj zreli za menjavo ker se na zasciti od koloteka vidne drajse od nasedanja gum.... pa zihr bi lahko se kaj napisal pa nebom ker me srce boli :D

mene definitivno ni prepricala da bi jo kupil. ponudil sem mu 4000eur in se je zacel smejat... spustil je ceno na 5000eur ce mu zaaram avto in odpeljem. sm se zasmeju obrnil in sel.

Nakup toplo ampak res toplo ODSVETUJEM.
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

3/4 stvari, ki si jih nastel je kozmetika;)
Slika
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

kozmetika??? cel avto pobarvat je kozmetika? :D sleby pejt si jo pogledat :D + nove gume + nove bremze + veliki servis + ....

no comment
Zadnjič spremenil colibry, dne Sr Sep 29, 2010 6:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Tevž156
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Sevnica/Trebnje/Ljubljana

Ampak tud tista 1/4 ki je ostala se ne sliši dober... :)
Alfa146
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Škofljica

ja ta u mibavto res ni neki kej preveč lepa ja...jst sm šov dons gledat u koper uno 166 k ma 52000 prevoženih???in je človek kr najdu enga da mu jo kup za 6000€..gume so dve eagle f1 letnik 2006, druge dve pa continental letnik 2004..huda je do jaja pa pikic od kamenčkov znakci zbledeli!!!poraz :?
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Je pa TI :D
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

mrezice na odbijacu so pa :puke:
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist
Kraj: Izola

une mrezice delujejo prau siptarsko,... :twisted:
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Ja itak....NE bi ble dolg gor. MEne bolj skrbi za kaj so tm. Ker tam okol luči je na fotkah vidt k da neki ne štimajo razmiki.
pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

mene bolj moti to, da je motor 2.0 TS, lastnik pa verjetno ne ravno alfist, ce ma te mrezce gor... Lahko pa da je prav tako zgledno skrbel za avto...
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

serpenx napisal/-a:
alfafil napisal/-a:-neverjetno,koliko lastnikov je že zamenjala ta moja bivša alfica #-o
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3938851&show=1
-od leta 2003,ko sem jo prodal,so vsaj še dva lastnika nabila skoraj 120 000km =D>
-še kar drži ceno :D ,mater,če nebi imela toliko km,pa malo nižjo ceno... :doubt: :wink:
Kaj ma po to zaene zice?
-očitno je originalne ven zmetal :?
lovroslav
Alfa Member
Alfa Member

alfafil napisal/-a:
serpenx napisal/-a:
alfafil napisal/-a:-neverjetno,koliko lastnikov je že zamenjala ta moja bivša alfica #-o
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3938851&show=1
-od leta 2003,ko sem jo prodal,so vsaj še dva lastnika nabila skoraj 120 000km =D>
-še kar drži ceno :D ,mater,če nebi imela toliko km,pa malo nižjo ceno... :doubt: :wink:
Kaj ma po to zaene zice?
-očitno je originalne ven zmetal :?
Zici so recaro, zmahani do konca. Sem si jo ogledal že kakšna 2 meseca nazaj. Sicer motor dobr laufa. Peljal je pa nism. Za jurja bi šla za 2 pa težka.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Recaro?
Slika
lovroslav
Alfa Member
Alfa Member