@ bikez
ti si en akrobat
Kupiš fletne 5x112 greš do boljšega vulkanizerja, ta ti zmontira zadevo s pravimi vijaki in obročki in to je to!
Taka je praksa in ni nič akrobacij.
Moderator: Tehnika moderatorji

et moras imeti pravilni, no v mejah, da ne drgne kje, drugace pa ja, ce pasjo luknje in sredina lepo na pesto potem ni problemajany1 napisal/-a:pozdravljeni naj me kdo popravi če se motim. Prihaja čas za zimske pnevmatike. Kupil bom 16 col felgne za alfo 159 lahko dam gor od opla oli od volvota samo da je 5x110 med vijaki??? Se motim ali je lahko dam gor katerekoli platišča???

Stvar je ensotavna, če platšča, ki jih kupuješ imajo TUV certifikat za tvoj avto, grejo/pašejo gor. Drugače pa moraš pač ekperimentirat z raznimi distančniki. Tudi obika platišča na notranji strani lahko vpliva.GregorS napisal/-a:Nekaj bi me še zanimalo - v temi sem prebral, da je dovoljen ET od 35 do 42, tako da pri nobeni od teh dimenzij nebo problema. Vendar pa je bilo tudi omenjeno "razen pri rdečih brembo", torej med te spada tudi 159 TI, kakšen pa mora bit tam ET?
Zanima pa me za 17" platišča
Hvala in LP,
Gregor

Še dobro, da imamo temo o pltiščih v vodnikihAless napisal/-a:mi lahko kdo pove velikost srednje luknje na 159...1.9?
sem preletel temo pa sem najdo govora samo o ET...
pa nekje sem zasledil o M14, to so šravfi za 159ko?
torej od 156ke 10x1,25 ne pašejo?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov