Se opravicujem,ker sem dal ponovno gor vprasanje..gre se za avto mi piska (sikanje) oz rahlo cvili ko premikam volan in ko oz.preklopim v prestavo in
stisnem na glas..zanimivo pa da mi preneha ko avto pride na delovno temperaturo se pravi cez 5 min preneha vse..avto drugace deluje brezhibno...je pa motece ker pac cvili..:
Servopumpa ti bo crknila. Mam isti problem, pa mi je na servisu reko da je verjetno kdaj laufala brez olja. Dokler še ti gre je ok, ko pa še bo samo tulila, pa nebo več delala, pa bo čas za menjavo. Stane pa cca 150€.
Hej,mislim da je vse u redu s servo crpalko je pa velika moznost..da je narobe POTISNI LEZAJ za sklopko mi pravijo..pa me zanima ce kdo ve koliko to priblizno stane...del+popravilo
Eno stvar bi vprašal!
Ker sem mal površno gledal nivo olj za servo me je spomnu sam d je žejen že mal piska mrzl!
Doma mam olje za servo ATF MATIC DH III(piše sam da je avtomatske menjalnik in servomotorje),mel sem ga za Rclio, lahko tega ulijem notr al morm kaj druzga kupt???
MrPetek napisal/-a:Servopumpa ti bo crknila. Mam isti problem, pa mi je na servisu reko da je verjetno kdaj laufala brez olja. Dokler še ti gre je ok, ko pa še bo samo tulila, pa nebo več delala, pa bo čas za menjavo. Stane pa cca 150€.
LP
Tovarniško obnovljena pumpa je, vsaj mene, prišla 300 evrov.