Ali kdo pozna ta avto - 7

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
spartan
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Slovenska Bistrica

Kaj pa je bilo zamolčano?
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

spartan napisal/-a: Kako so te delali z njo da je potrebno menjati polosovine že na 100.000 km ::
Na žalost lahko gredo polosovine tudi pred 100.000km pri normalni vožnji, oziroma pri zelo lepi in pazljivi vožnji :roll:
Uporabniški avatar
Killergame17
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V QV Q2 1990 in Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTDm 2005
Kraj: Brežice
Kontakt:

Miholl napisal/-a:Killergame pravi da je avto v piko ohranjen.

Ampak...njegova 164 ima tudi pragove brez rje tko da...vse je relativno :lol:
Ni res da je v piko, ker sem tut reko ka je..so praske tu pa tam na vogalih odbijačov in tko, ampak nč takega..sicer pa ni mi treba vrjetn..tolk bolš, ker z službo zdej si jo mogoče celo privoščim :) tak da jz upam da je sploh ne proda še en čas..in glede na to da vsi mislijo da je zanč ker je tko pocen..
Alfa 164 3.0 V6 12V QV Q2
Alfa 156 SW 1.9 JTDm 16V 2005

Spletna trgovina z avtodeli Alfa R
http://www.alfa-parts.net
http://www.facebook.com/shop.alfar
http://www.facebook.com/Italianengineworkshop
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

TribesMan napisal/-a:Kdo pa pravi da jih ima "samo" 100k? :lol:
tista rdeča iz grosuplja po mojem mnenju nikakor nima samo 100 oz 115k km...
razen če je govora o bordo rdeči iz AT?
Alfie18
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kranj

Zdravo.

Je mogoče kdo šel gledat zbirko AR 159 na Autocommerce. Gledam na avto.netu in so si naredil pravo malo zalogo.. :)

Kdo ve, so avtomobili iz uvoza, kako so ohranjeni.. skratka karkoli..

Hvala in LP
Uporabniški avatar
spartan
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Slovenska Bistrica

Aless napisal/-a:
TribesMan napisal/-a:Kdo pa pravi da jih ima "samo" 100k? :lol:
tista rdeča iz grosuplja po mojem mnenju nikakor nima samo 100 oz 115k km...
razen če je govora o bordo rdeči iz AT?
...govora je iz bordo rdeči iz AT. A si to videl na popravilu?
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Killergame17 napisal/-a:

Ni res da je v piko, ker sem tut reko ka je..so praske tu pa tam na vogalih odbijačov in tko, ampak nč takega..sicer pa ni mi treba vrjetn..tolk bolš, ker z službo zdej si jo mogoče celo privoščim :) tak da jz upam da je sploh ne proda še en čas..in glede na to da vsi mislijo da je zanč ker je tko pocen..
Sem avto včeraj videl, obutan je okrog in okrog. Bolj me je zmotila sumljiva servisna zgodovina. Mene ni prepričal, mogoče bo pa tebe, koneckoncev cena niti ni visoka
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

prjatu napisal/-a:
Killergame17 napisal/-a:

Sem avto včeraj videl, obutan je okrog in okrog. Bolj me je zmotila sumljiva servisna zgodovina. Mene ni prepričal, mogoče bo pa tebe, koneckoncev cena niti ni visoka
Kdo se zdaj heca, po spodaj opisanem je najmanj takšna, kot od el barta :mrgreen:
Killergame17 napisal/-a:evo mal prej sem šel za enega forumaša pogledat eno 166 3.0 V6 24V, kero prodaja od fotra kolega za 2400€..rezultat ogleda,vožnje,zvoka in vsega je pa sledeč: zaaaakaaj rihtam 164 če bi za ta denar mel tako 166 z 3.0 mašinooo ::(): hočem 166 ::():

ah ja jebi ga :doubt: ta 166 je ohranjena tko, da take ne najdeš res..razn na vogalih odbijačov mal prask(parkirišče pa to ne) je avto brez kake got praske,zamenjane prednje zadnje roke,novi vsi 4 diski, od nakupa naprej potrjena servisna, avto nima niti 150k km, mašina mirno lavfa v nulo,zvok ubijaalski, pa mašina nima niti kaplce olja nekjer,nč mastna,pri rorih vse suho in vse ka najdeš je sam prah, in nč drugega..17 col alu felge(mislim da so 17) in še zravn da felge z zimskimi gumami, nekjer nč ne škripa med vožnjo..

prodaja pa sam zato, ker ma še 3 druge avte in ker gre v nemčijo si še terenca iskat..

zdej pa dost k se bom res zjokal, ker bi lahk namest moje 164 tak avto mel z tako mašino ::():
Killergame17 napisal/-a: edit: "sline" se mi tko cedijo za 166 zdej še posebej za to ker vem kak težko je dobit tako Alfo ko jo ta kolega od fotra pdodaja za 2400€..vse na avtonetu ko so trikrat dražje niso tko ohranjene in vzdrževane ko ta..ker jo bo kupo se bo res osrečo ful ful, ker da dobiš skor tako 166 ko od El bartota..veš da je skor nemogoče..ka šele tko pocen..

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4150051&show=1
Killergame17 napisal/-a:ka nisem napisal drugače zakaj jo prodaja? vglavnem on ma doma zravn Alfe še 3 avte in zdej gre še terenca v nemčijo iskat..in pač Alfa ma najdražje zavarovanje pa mu je to že vse skupi pol mal preveč(pa ne zato ker si nebi mogo privoščit :D )..

pa ne delam mu reklame ker je od fotra frend, ampak zato, ker je avto res nevrjetno ohranjen in vse! priporočam vsakem ogled in nakup in tip je pošten in te nebi nikol in nikdar nategno pa ti neko sranje prodal..tut žena njegova hodi k matki v kozmetični salon, tko da če bi z avtom bilokej blo bi jz takoj to zvedo :)
Thrivial
Alfist
Alfist

Alfie18 napisal/-a:Zdravo.

Je mogoče kdo šel gledat zbirko AR 159 na Autocommerce. Gledam na avto.netu in so si naredil pravo malo zalogo.. :)

Kdo ve, so avtomobili iz uvoza, kako so ohranjeni.. skratka karkoli..

Hvala in LP
Je bilo že govora o teh 159-tkah, ja. Vse so iz Italije, solidno ohranjene, z osnovno opremo in previsoko ceno. :mrgreen:
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Foggy napisal/-a:
Kdo se zdaj heca, po spodaj opisanem je najmanj takšna, kot od el barta :mrgreen:
LOL, tole zgodbo z Nemčijo sem tudi jaz slišal, očitno gre vsak vikend po terenca :lol:

Ne vem, vsakemu svoje, enemu je avto super, drugi imamo pa malo drugačne kriterije. Bomo šli še kakšno pogledat vsaj za primerjavo.
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Torej kakšna je ta 166 3.0? Kakšne konkretne informacije?
Slika
RaceBoy
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Alfa GT Q2
Kraj: Brkini

..se se komu dopade ta zadnji spojler za GTjko al je prevec cefurski ?

http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :2998.html
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

prjatu napisal/-a:
Foggy napisal/-a:
LOL, tole zgodbo z Nemčijo sem tudi jaz slišal, očitno gre vsak vikend po terenca :lol:

Ne vem, vsakemu svoje, enemu je avto super, drugi imamo pa malo drugačne kriterije. Bomo šli še kakšno pogledat vsaj za primerjavo.
Pa sej se že po slikah vid da je cela neki obutana in zmatrana,...
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

RaceBoy napisal/-a:..se se komu dopade ta zadnji spojler za GTjko al je prevec cefurski ?

http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :2998.html
Upam da se šališ?
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

žival napisal/-a:
prjatu napisal/-a:
Foggy napisal/-a:

Pa sej se že po slikah vid da je cela neki obutana in zmatrana,...
Mene za te kilometre moti zguljen volan na vrhu.
Slika
Zaklenjeno
  • Informacija