lp
aleš

-agresivno,ful???LaŠko-TeaM napisal/-a:Zelo lepa Alfica,spredaj tok agresivno zgleda ful...zadaj so pa zgrešili tak da bolj niso mogliKot bi megana v rit gledu
![]()
Drgač pa je zelo lepa,mogoče piko na i ¨črna streha ¨???
l.p.

Kje pa si ti Megana našelZelo lepa Alfica,spredaj tok agresivno zgleda ful...zadaj so pa zgrešili tak da bolj niso mogli Kot bi megana v rit gledu

Mislo sem predvsem spredaj odbijač ker zgleda bol športni al kak bi človk lahko reku.Zadek so pa nardili nekak ne najbol vredualfafil napisal/-a:-agresivno,ful???LaŠko-TeaM napisal/-a:Zelo lepa Alfica,spredaj tok agresivno zgleda ful...zadaj so pa zgrešili tak da bolj niso mogliKot bi megana v rit gledu
![]()
Drgač pa je zelo lepa,mogoče piko na i ¨črna streha ¨???
l.p.
-no ja,vsak ima svoje mnenje,zame je ful premalo agresivna,zadaj pa je posebna

v kolikor uspe kakšna huda fotka, ste vabljeni, da sodelujete za koledar za november in decemberigi napisal/-a: Slike sledijo, ko mi ga uspe ulovt doma.

Je meu vaš sin rumeno 145ko slučajno?igi napisal/-a:Najprej hvala vsem za čestitke in lepe želje, ampak, kot sem napisal že v naslovu - naša nova, je Gulietta sinova.
Vozil sem se samo kot sovoznik, tako da lahko povem občutke iz sovoznikovega sedeža. Proti moji 156 1,8 ..... eh kaj bi govoril.
Pri Petrovčiču so mu rekli, da naj na začetku vozi do 4000 obratov, da se ulaufa. V šesti prestavi pri 3900 obratov je hitrost 158 km/h. Vleče pa iz nizkih obratov, v katerikoli prestavi. Proti moji 156 1,8 ..... eh kaj bi govoril.
Ko bo začel voziti čez 4000 (šele pri 5500 ima 170 KM), pa bom spet poročal, če mi ga ne bo uspelo prepričat, da se prijavi na forum in da poroča sam.
Zmontiral je že zimske gume Continental 205-55/16, platišča pa alu Reds
Slike sledijo, ko mi ga uspe ulovt doma.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov