Moderator: Tehnika moderatorji
Tudi xenon luč ni xenon luč, če veš kaj hočem s tem povedati. Nisem toliko v novih avtih, da bi vedel kdo ima kakšne žaromete, vendar gre tehnologija naprej. Če se ne motim ima insignia žaromet, ki zna prilagajati snop svetlobe glede na pogoje na cesti - dan, noč, promet nasproti, prazna cesta.MaStr napisal/-a:Foggy in rockson, z nekaterimi deli vajinega posta se pač ne morem strinjati.
Dobra/odlična vidljivost, sploh v najslabših pogojih, je lahko ključnega pomena in je zato vredna teh cca.1200€.
Zadnjič sem se peljal z novo Insignio, ki ima aktivne bi-xenonske luči. Aktivne luči - krasna zadeva, vendar bolj kot to, me je navdušila vidljivost, katera je kljub dežju močno, močno in še 1x močno boljša, kot pri moji 159-ki na suhi cesti in z žarnicami Philips +80% več svetlobe....
Mene so prepričale in so zato vredne tega denarja.

s tem s bom pa kar strinju.rockson napisal/-a: Pri moji 166 so po 6-ih letih bili žarometi rahlo zamegljeni, kar je pa huje - na leči od xenona se je naredila meglena plast, ki slabša svetilnost. Razlike med novim in starim žarometom je zelo velika.
Pri xenonu je spet cel kup elektronike, ki ti lahko crkne - avtomatsko uravnavanje višine svetlobnega snopa, balasti, pranje žarometov.
verjetno nimajo sreče tudi tistih 90% ljudi od 5% teh alf s xenononm. (GT,147,156)lizard napisal/-a:Pač nimaš sreče, enim pa dela brez problema. Če gledaš na stvari tako, potem je tudi avto brezveze kupovat, ker je na avtih tisoče stvari, ki se lahko pokvarijo.

Ker so te očitno banali z prejšnjim nickom, če boš tako nadaljeval, te bojo še s tem.Scatenato napisal/-a:verjetno nimajo sreče tudi tistih 90% ljudi od 5% teh alf s xenononm. (GT,147,156)lizard napisal/-a:Pač nimaš sreče, enim pa dela brez problema. Če gledaš na stvari tako, potem je tudi avto brezveze kupovat, ker je na avtih tisoče stvari, ki se lahko pokvarijo.
Upam d pr novodobnih fiatih - sory, alfah, ta stvar dela kot mora.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov