aja drgač sm biu pa js zanč s fiatisto pr teb za tist vetnil pa pol drug dan še ostala šara

lohka se ustavš ob 8h u atru škofja loka??technoboy napisal/-a:Danes bom še jaz na tistih koncih, gremo na mambo kingse v Gorenjo vas.

feltne so iste kokr so na prvih slikah od avta, lohka pa dons eno dam u prtlažnik pa boš vidu kašne so??? cena pa odvisn kere boš uzev, če boš tiste k je ene mal popraskane ti jih sam za ene 70€, če pa hočeš use lepe pa 100€.anzl napisal/-a:ej kere feltne pa maš? kšna slika mogoče? pa kok dnarja? A je spojler cel pršu iz primorske??dej kva če bi dal res enmu narest muštr, k bi ga js tut meu, pa vem še za enga k bi ga tut meu
![]()
aja drgač sm biu pa js zanč s fiatisto pr teb za tist vetnil pa pol drug dan še ostala šara

aja? no sej model ste vidl:) če se bo pa odločila bo pa pogledat pršla pa bo vidla kašne so:)anzl napisal/-a:ja una kolegica k je bla učeri zravn, bo vrjetn uzela un komplet k je mal slabi ohranen. Zato sm te pa tut sprašvou za slikejs itk že mam 15 od QV

no bo že povedala:) k na unih mam še letne gume gor za mojo lepotico:)anzl napisal/-a:sej kokr mi je rekla se je kr že odlocila

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost