Kolega prodaja če koga zanima
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4327055&show=1

Če pa bi taista 147 nosila VW, ali OOOO, ali BMW znak, bi bila pa prepoceni??OFC napisal/-a:meni se zdi cena pretirana...
Točno tako. Upravičeno...Alfa33 napisal/-a:Če je tako kot piše, je super izbira
Zelo zrel odgovorMaStr napisal/-a:Če pa bi taista 147 nosila VW, ali OOOO, ali BMW znak, bi bila pa prepoceni??OFC napisal/-a:meni se zdi cena pretirana...![]()

To zanima tudi mene...zakaj že?1.6 TS, ki ni nek biser med motorji, samo 105 konjev in 8l porabe.
Bo zdaj bolj razumljivo?alfa_samec napisal/-a:To zanima tudi mene...zakaj že?1.6 TS, ki ni nek biser med motorji, samo 105 konjev in 8l porabe.
Dajmo tvojo dozorelost na stran, kot tudi tvoje zrele odgovore...MaStr napisal/-a:Oh ja, še en, ki je že zdavnaj dozorel...![]()
srcnik: Kaj pa dejstvo, da je od prvega lastnika + Slo nakup? (Ne rečem, tudi dobrega uvoženega se da dobiti, vendar so na žalost zelo, zelo redki, ampak to je že druga debata...)
In če je še vzdrževana in ohranjena tako kot se spodobi, ter realna kilometraža, potem je vsekakor vredna tega denarja. Skoraj 100% pa to sploh ni zadnja cena...
Sam voziš dizla, pa to sprašuješ? Zakaj ne voziš 1.9 JTS? Dvojna merila mogoče?MaStr napisal/-a:Ne vem, kakšno vlogo igrajo pri ceni vozila poraba, čipanje in cene goriva.

Zakaj? Ker imajo ostali motorji iz tega obdobja nastanka 90 konjev in pijejo 8 litrov? Pozabljaš, da je TS mašina stara skoraj 20 letsrcnik napisal/-a:Bo zdaj bolj razumljivo?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti