No to je napaka, napaka je tudo to, da ne sprejemaš nasvetov, ki smo ti jih dali
Menjat stabilizator je neumnost. Sem ti napisal že pol mesca nazaj, da se menjajo samo ŠIPKE oz. končniki stabilizatorja. Če so hin tudi gumice stabilzatorja jih menjaš s powerflexovimi, ker mislim, da se orginal ne dobijo. In tu si kar se stab. tiče zaključil.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Če neveš kaj je vse hin pač prepustiš presojo ljudem, ki so po mojem mnenju zato kvalificirani... ker mi ob pregledu nihče ni omenjal stabilizatorjev (vsaj na predračunu ga ni bilo, prav tako ni bilo tam zajl za ročno in zadnjih diskov) nisem niti rekel, kar si mi svetoval...
No, ko bi se malo razpisali sem hotel pač razjasnit situacijo. Včeraj sem imel avto tam na pregledu podvozja. Reče mehanik da je za zamenjat obe sprednji zgornji roki, zadnje zavorne ploščice in vezni drog zadaj. Kar bi me po predračunu prišlo okoli 400-450€.
Danes popoldan preden bi naj avto prevzel me kliče prijazna gospa iz AH Petrovčič, da se ne spomni, če mi je štela v predračun tudi zadnje zavorne diske. Ker nič ne vem o tem da bi sploh naj bili za zamenjat ji valda postavim butasto vprašanje in se še enkrat predstavim (doh). No ko sma prišla do zaključka da so pač bili za zamenjat sem pa želel vedet novo ceno, da vem koliko denarja moram dvignit in pristali smo na 755 eurih kar mi nikakor ni bilo jasno, ker ne morjo bit diski 300€. No potem je seveda še naštevala kaj vse je bilo še potrebno za zamenjat in če pridemo do zaključka, so mi menjali nekaj stvari, ki morda niso bile za zamenjat ali če drugače povem so me nategnili. Morda so bile zadeve res obrabljene ampak p****, se ne javi to stranki oz. še bolje, se jo vpraša?
Kakorkoli, ker je bil avto naret in me čakal na parkirišču sem protestno plačal vsoto na računu in odšel. BTW, če koga zanima cena ene vzmeti za 156 TI, znaša 140€. Prodaja se tudi po parih ... Mislim, eh...
Lepo so te nategnili, ni kaj Praviloma je tako, da se stranka z vgradnjo vseh novih delov mora strinjat, preden se vgradijo. Strinjat pa se ne moreš, če nisi o njh obveščen.
No, si dojel... kakorkoli, upam, da bo ta strošek upravičen in nekaj časa rešil škripajoče podvozje. Zaenkrat moram rečt, da se mi zdi, kot da ne vozim istega avta. Vse je nekam mehko, nič ne nabija, nič ne cvili preko ležečih policajev... ALELUJA, samo naj vzdrži kaki dve leti, drugače živčn zlom fasam.
Nekdo je omenil, da moraš bit bogat. Ne, moraš bit pripravljen dat del plače in božičnico za avto, ki je realno gledano vreden 2000-2500€. Naj mi en reče, da nisn alfist pa ga po ...
original servis..za ziher bojo rekl da je še 10 stvari za zamenjat blo, pa ceno "mal" nabil če ne svetiš zravn in gledaš ka delajo oz "zabičaš" ka hočeš in čisto nč drugega, ponavadi vedn nastanejo take situacije
Dejansko ampak se tolažijo s tem, eh dec je pripelal avto, prevzel ga bo okoli 5ih popoldan, vmes pa je itak na šihtu. Lahko mu damo noter mašino od golfa, pa nebo vedel, dok ga nebo vštartal...
G0lden napisal/-a:Če neveš kaj je vse hin pač prepustiš presojo ljudem, ki so po mojem mnenju zato kvalificirani... ker mi ob pregledu nihče ni omenjal stabilizatorjev (vsaj na predračunu ga ni bilo, prav tako ni bilo tam zajl za ročno in zadnjih diskov) nisem niti rekel, kar si mi svetoval...
No, ko bi se malo razpisali sem hotel pač razjasnit situacijo. Včeraj sem imel avto tam na pregledu podvozja. Reče mehanik da je za zamenjat obe sprednji zgornji roki, zadnje zavorne ploščice in vezni drog zadaj. Kar bi me po predračunu prišlo okoli 400-450€.
Danes popoldan preden bi naj avto prevzel me kliče prijazna gospa iz AH Petrovčič, da se ne spomni, če mi je štela v predračun tudi zadnje zavorne diske. Ker nič ne vem o tem da bi sploh naj bili za zamenjat ji valda postavim butasto vprašanje in se še enkrat predstavim (doh). No ko sma prišla do zaključka da so pač bili za zamenjat sem pa želel vedet novo ceno, da vem koliko denarja moram dvignit in pristali smo na 755 eurih kar mi nikakor ni bilo jasno, ker ne morjo bit diski 300€. No potem je seveda še naštevala kaj vse je bilo še potrebno za zamenjat in če pridemo do zaključka, so mi menjali nekaj stvari, ki morda niso bile za zamenjat ali če drugače povem so me nategnili. Morda so bile zadeve res obrabljene ampak p****, se ne javi to stranki oz. še bolje, se jo vpraša?
Kakorkoli, ker je bil avto naret in me čakal na parkirišču sem protestno plačal vsoto na računu in odšel. BTW, če koga zanima cena ene vzmeti za 156 TI, znaša 140€. Prodaja se tudi po parih ... Mislim, eh...
Jaz bi na tvojem mestu zahteval,da odmontirajo vse tisto za kar se niste zmenili,da menjajo ,če te niso vsaj prej obvestili kaj bi bilo še dobro menjat!!!