Kakšno mnenje na Federal SS535.
Našel sem, da je dokaj dobra glede na ceno, zamenjale pa naj bi 7 - 8 let stare Continentalke eco contact na Nubiri.

Zakaj?colibry napisal/-a:imel nankang ns2 odsvetujem
Imel ta model gume pred dvema letoma. Jaz osebno sem bil zelo zadovoljen. Menjat sem jih sicer moral po eni in pol sezoni, ampak zato, ker mi je pobralo robove zaradi "nepoštimanih" prednjih rok...El Barto napisal/-a: ... kakšno mnenje o Nankang NS-2

Po eni prevoženi sezoni nimam za povedati nič slabega, razen da so bile spomladi kar glasne, verjetno zaradi strjene površine čez zimo. Po mokrem in po suhem držijo odlično.El Barto napisal/-a:
Torej ... kakšno mnenje o Nankang NS-2

silver156 napisal/-a:Po eni prevoženi sezoni nimam za povedati nič slabega, razen da so bile spomladi kar glasne, verjetno zaradi strjene površine čez zimo. Po mokrem in po suhem držijo odlično.El Barto napisal/-a:
Torej ... kakšno mnenje o Nankang NS-2

Se strinjam z vsem kar si prej napisal, tukej pa morem nekaj napisat.lizard napisal/-a:Hočem reči, da so naj ljudje bolj objektivni pri svojih ocenah oz. je potreben meti nek občutek in se zavedat da je lahko nekaj precej boljše in je za tisto stvar treba šaprat besedo odlično ali pa dopisat v kakšnih okoličnih je neka stvar odlična.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti