Alfa33 zdej ko si se že ponudu bi ti bil pa res hvaležen,če bi priskoču na pomoč,ker sem s časom totalnoa v p....! Iz službe v delavnico,tam sem do 20h-21h,domov spat,zjutraj pa spet ponovi vajo! Pa tko bo še najmanj 14 dni,dokler ne nardimo vse kar se rab za sejem v Veroni in trenutno se res nimam časa še z tole kljuko zajebavat! Jo moram pa prej še dobit,sam kakor trenutno kaže bom moral,kar novo naročit!
Ti sporočim če boš takrat še pri volji!
Danes sma ravno z kolegom, od 75 3.0 V6 kupila kljuko... in sma najprej hotela menjat samo pant.. ampak pri eni je ta na kljuko privijačen pod kotom, na drugi pa ravno.. ampak na koncu je vseeno šlo..
kukec napisal/-a:Danes sma ravno z kolegom, od 75 3.0 V6 kupila kljuko... in sma najprej hotela menjat samo pant.. ampak pri eni je ta na kljuko privijačen pod kotom, na drugi pa ravno.. ampak na koncu je vseeno šlo..
Čudno ker pant ni pod kotom, lahko da prej ni bil pravilno montiran oz. zvit.
No očitno je tudi meni šla tale voznikova zunanja kljuka. V glavnem ko jo potegnem se vrata ne odpro, tista kljuka pa ostane zunaj in jo morm potisnit nazaj notri, če hočm da zgleda normalno. Sicer pa lahko odprem vrata iz notranje strani...
Koliko to stane da ti zamenjajo in dajo gor na servisu? Recimo autotrade... Ker je glih vikend, pa ne delajo oz. kje sploh dobit novo kljuko po normalni ceni?