Moderator: Tehnika moderatorji

zakaj so ti pa dali varovalko stran? zato da pršparaš na vitreksu?chipo napisal/-a:Kak teden nazaj so mi na servisu odstraniti varovalko za pranje žarometov. Od takrat opažam, da ko perem zadnje steklo mi pošprica tudi nekaj tekočine iz prednjih šob po vetrobranskemu steklu. Zanima me, če se komu dogaja to?

ne da se mi vsak teden odpirat havbo in tankat vitreks... to je glavni razlog in ne količina vitreksa.Energy napisal/-a:zakaj so ti pa dali varovalko stran? zato da pršparaš na vitreksu?chipo napisal/-a:Kak teden nazaj so mi na servisu odstraniti varovalko za pranje žarometov. Od takrat opažam, da ko perem zadnje steklo mi pošprica tudi nekaj tekočine iz prednjih šob po vetrobranskemu steklu. Zanima me, če se komu dogaja to?
nisem nikol o tem razmišljal... je pa res da se velik več vitreksa porabi če imaš pranje žarometov...

E, to sem hotel zvedet! Ne vem zakaj se to dogaja.qwerta napisal/-a:Pri men se dogaja isto, ko špricam zadaj, malenkost curlja tudi spredaj, ampak res čist malo.

Si hotel reči,če ugasneš luči,šprica samo po vetrobranskem steklu,po lučeh pa ne,če niso prižgane?GTAm napisal/-a:Fantje. Če ne želite, da vam šprica po lučeh, za trenutek ugasnite luči in pošpricajte samo vetrobransko steklo![]()
Čeprav meni pa nič ne šprica po havbi. Samo po lučeh
Je pa res posoda hitro prazna, če konstantno uporabljaš pranje. Koliko vam pa gre v posodo?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost