Na avtoodpadu sem zasledil eno alfo 156 ki se mi ful dopade-in zdaj problem
Na avtu nič ne manjka ampak lastnik je avto dal na odpad ker ni mogel narediti tehničnega brez homologacije,in sedaj noče dati papirjev od avta zraven če bi ga kupil,kaj naj po vašem naredim?
Gre se za to,da avto je v nulo porihtan in ne rabi se na njem nič delat.
Kako lahko na odpadu kupijo avto brez papirjev????
Se da mogoče kje na petrovčiču ali kje drugje dobiti kopijo prometne?
Da se vse samo znajo bit pol problemi,če še uradni lastnik na tiste papirje kaj registrira!!!
Drugač pa kopije prometne sigurno ne boš dobil na servisu!!!
Rufneš na porsche slovenija in poveš kaj bi rad pa dobiš.Jaz sem za prejšnji avto (ibiza) tud klical tja zarad homolgacijskega kartončka,ker ga ni bilo zraven k avtomobilu.Moral sem pa dat podatke iz prometne od avta i so mi lepo poslali kopijo istega homologacijskega kartona,kot ga je imel lastnik sam da ga on ni dal zraven k avtu .Mi je tip reku da hranijo podatke od vsakega kartona in prometne.Tak da bi mogoče se dalo tam kaj uredit.
Aja pa plačal sem 50 € nekje da so mi zrihtali kopijo orginal kartončka od avta,da so mi lahko pol na rti maribor nardili nov karton.
seby7 napisal/-a:Ni mi jasno zakaj bi bil avto, ki je porihtan "v nulo" na odpadu
Oooo, jaz bi pa razumel.
Glede na to, s kakšnimi pacienti se moraš ukvarjati ob prodaji vozila, človeku pade na glavo tudi to, da bi avto zapeljal na odpad in da se ne bo noben delal norca iz tebe.
Gre se za to,da je ta pacient kupil avto,ta avto je 1997 letnik,homolagijski kartonček je pa od enake alfe samo 2002 letnik,ampak to gre na tehničnem preko vez skozi-poslušajte to
pacient gre na tehničnega in tam pade ker ima prometno pravo,homologacijskega pa ne in tako proda na odpad vreden avto cca 3000€ za 600€ in tam zabiča da ga lahko prodajo za dele,prepisa pa ne bo naredil ker je nobeden ne bo imel.
Kot je tito napisal-samo za......................
Avto ima nove gume 215/45-17 z litimi felgami oz,znižan za 5cm,remus,komplet bež usnje,zatemnjene šipe.......
seby7 napisal/-a:Ni mi jasno zakaj bi bil avto, ki je porihtan "v nulo" na odpadu
Oooo, jaz bi pa razumel.
Glede na to, s kakšnimi pacienti se moraš ukvarjati ob prodaji vozila, človeku pade na glavo tudi to, da bi avto zapeljal na odpad in da se ne bo noben delal norca iz tebe.
Če je to razlog, pozabi na papirje.
Nevem no, če imam dober avto, pa ga ne morem prodat, ga rajši odjavim iz prometa pa naj v garaži stoji.. Mislim, da vsak normalen človek naredi tako
Ta pomojem nima vseh kolesc v glavi,ne vem jutri bom mogoče šel po avto,študiram da bi pol šel na občino ali poklical policijo in rekel da mi noče za moj avto dati prometne,samo ne vem če lahko.
bošta napisal/-a:Ta pomojem nima vseh kolesc v glavi,ne vem jutri bom mogoče šel po avto,študiram da bi pol šel na občino ali poklical policijo in rekel da mi noče za moj avto dati prometne,samo ne vem če lahko.
LP Boštjan
Haha. Sej je njegov avto ne tvoj Avtoodpad ti lahko proda recimo šasijo kot nadomestni del ne pa celega avta v takem primeru. Pokliči lepo lastnika in se zmenita. Lepa beseda lepo mesto najde. Ne delaj si problemov s policijo.
Če ga je dal v reciklažo ga lahko dobiš samo po delčkih ven pa doma sestaviš. Drugače je v prekršku lastnik avtoodpada