Moderator: Tehnika moderatorji

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Sicer avta zaradi odličnega in ustrežljivega uvoznika, kateri me kljub prijavi ni sposoben povabit na test Julke, me pa brez sramu povabi na test Doblabass napisal/-a: V glavnem, avta nebi kupil predvsem zaradi fiat filinga za volanom, pa ker ne najdem dobre pozicije za sedenje. Najbolj mi gre pa na živce DNA pa start/stop. Vsakič, ko vžgeš avto, moraš držat tist knof, da gre v D. Pa na semaforju se motor ugasne. In teoretično priletiš s kakšnih rid na semafor in vročega turbinca ugasne, superca.
Če se da to dvoje permanentno zrihtat je avto pogojno vreden nakupa, v kolikor lahko dobro sediš. V nasprotnem primeru bi me to preveč nerviralo.
Izvolite zdaj pljuvat...

A ni to point tega modela....? Če se pa ne bi prodajala bi bila pa za povrhu še epic fail (?). Zato pa je za bolj športno usmerjene entuziaste na trgu QV-jka. (Predvidevam, kajti sedel in vozil Giuliette še nisembass napisal/-a:Adijo Cuore Sportivo, to je alfa za mase...

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Sicer nisem probal ampak moja teorija je taka ... predpostavljam da v D-ju voziš, če uživaš, N so naredili za golfiste in "gorenjce", A pa za "blontne" in takrat ko se poledenele ceste.bass napisal/-a: DNA:
A je fail. Ne vem ker penzič tako vozi.
V N poziciji je avto sterilen. Ni razlike v emocijah napram golfu, stilotu, bravotu, fikusu.
V D poziciji se avto zbudi, a tudi ko ga priganjaš, se ne pelje tako kot se alfa mora.

Moj post je bil samo komentar na en test, ki je kritiziral Alfa Romeo, ker smernik samo 3X utripne. Nič drugega. Zgleda nisi zaštekal. Ni hudega.@alfa_samec:
Dejansko se mi dopade, da 5x utripne. Ni pa idealno v manjših rondojih (ampak večina folka itak ne nakazuje smeri pri izhodu, tako da whatever).
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti