- imaš 25-30 min neprekinjene vožnje po dirkarišču (pričakujem cca. 8 krogov)
- imaš celodnevni dostop po dirkališču
- v tem času je avto parkiran nekje v sklopu dirkališča
- nekaj je govora o zajtrku
Mene tole zelo zanima, še kdo??
Mene tudi zanima, samo imam eno manjšo težavico - ne znam Hrvaško in mi ni čist jasno kako in kaj. Torej 65€ sem razumel za kaj je, s čim pa kako se pa vozi pa ne?
V nedeljo imaš za 65€ vse, torej vožnjo s svojo Alfo po dirkališču 30 min (40€), 5€ stane vstop na dirkališče, 20 € pa je malica in parkirno mesto za avto v padocku.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Binji napisal/-a:Potem je treba pa dodati še za samo pot in pa za hotel recimo če bi bili v troposteljni sobi 30€ za noč kot sem razumel (120€ za celo sobo)? Ali kako?
je točno tako trokrevetna imas od 30eu po osobi
to je supre cijena
lizard napisal/-a:V nedeljo imaš za 65€ vse, torej vožnjo s svojo Alfo po dirkališču 30 min (40€), 5€ stane vstop na dirkališče, 20 € pa je malica in parkirno mesto za avto v padocku.
tocno
rucak je u restoranu self service,sa pogledom na ciljnu ravninu
žival napisal/-a:Mene bi tud zanimala vožnja s californio za pol ure, mogoče tudi uro če bo še kaj skonto. Še kak interesent?
Torej sva 2, mene sicer bolj mika F430 . Da bi se pa sam vozil v Monzo mi nekako ni ravno v interesu...
Ne no, 430ka je že mal passe. Drgač pa jz sm zelo zainteresiran, ne glede na to al bo 430 al pa california. Se pa sigurno california bolj pele in zgleda.