akcija....lovimo tunane avtomobile...WTF!?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
tjanze1
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Maribor

širina gume nima kaj dosti veze.Je pa zelo pomemben zunanji premer kolesa (gume). Če ima kdo 14 col platišča ali 16 ni pomembno. Pomemben je premer kolesa.Če se premer veča so pospeški slabši in obratno. Po moje se že pozna,če ima kdo gume bolj obrabljene,ker če imaš npr. profil obrabljen 5mm je potem to premer kolesa 1cm manjši in je že drugačen izračun.
WE BRAKE FOR NOBODY!
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

za to so pa tolerance
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lj.si
Kontakt:

Zgolj v uvednost in ravnanje - danes so čez popoldne pohopsali celo 70 (SEDEMDESET) avtomobilov okoli Rudnika in peljali na LPP!!!

Ja, res je , odfukal se jim je, jutr gre še moj filter dol.
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Jutri zjutraj grem takoj na Lpp se prijavt za homologacijo, pa še mesečno morm narest :)
Slika
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Vsem se je odfukalo. Izbrisane bomo v fojbe zmetali, muslimanom prepovedali hodit po ulicah, kaj šele džamijo gradit, pedre bomo deportirali, upokojence bomo degradirali na manjvredne državljene, uvedli šolnine že v vrtcih, cigane bomo zaprli, s hrvati bomo šli v vojno, samskim ženskam bomo prepovedali prosto gibanje, gospodarstvo prodali tujcem, za edini avtomobil bomo določili Golf SDI, pa tuning frike bomo zaprli v Hrastovec, Polje in podobne ustanove.....

In na sončni strani alp bomo potlej vsi živeli srečno do konca svojih dni. :mrgreen: :mrgreen:
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Teo napisal/-a:Vsem se je odfukalo. Izbrisane bomo v fojbe zmetali, muslimanom prepovedali hodit po ulicah, kaj šele džamijo gradit, pedre bomo deportirali, upokojence bomo degradirali na manjvredne državljene, uvedli šolnine že v vrtcih, cigane bomo zaprli, s hrvati bomo šli v vojno, samskim ženskam bomo prepovedali prosto gibanje, gospodarstvo prodali tujcem, za edini avtomobil bomo določili Golf SDI, pa tuning frike bomo zaprli v Hrastovec, Polje in podobne ustanove.....

In na sončni strani alp bomo potlej vsi živeli srečno do konca svojih dni. :mrgreen: :mrgreen:
Teo...Teo...Teo...pomiri se ...krvni tlak pa to...
Daj vzami nekaj za živce...NAMESTO MENE!!! Zaj je po volitvah pa nova vlada...da vidim kaj bo prinesla...HAHAHAHAHAHAHahahahaaaaaaa.... :lol:
UUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuu..že vem kaj 1. 1. 2005 Nove lepe zakone!
Pa še kaj? Homologiraj punco v avti ker je vedno zraven, je kot dodatna prema v avtu in jo je treba pelat na A test da jo mehaniki "prešraufajo" pa še morda kak dugi pol na štemlanje pa na homologacijo pa na...ja kaj...2× ni za rečt...če pa glej kaki idioti so...na kocu pa še PLAČAŠ VSE TO! :evil:
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Stara vlada je bila katastrofa, bojim pa se, da bodo črni enako slabi ali pa še hujši.

Vilotve, ki pa so za nami, pa so vsaj meni dale občutek, da ne glede na to kako bom glasoval ne bo nikakor šlo na bolje. :(

Bomo videli, upam na najboljše.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Teo napisal/-a:Stara vlada je bila katastrofa, bojim pa se, da bodo črni enako slabi ali pa še hujši.

Vilotve, ki pa so za nami, pa so vsaj meni dale občutek, da ne glede na to kako bom glasoval ne bo nikakor šlo na bolje. :(

Bomo videli, upam na najboljše.
Sem približno enkega mnenja
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Primož aka Alfaspider je pogruntal naslednje....iz Odredbe o homologaciji vozil RS (33/98) ...Dokončne odločbe
21.člen

Obveznost prilaganja izjave o ustreznosti in tehnični brezhibnosti vozila in izjave o ustreznosti posamično pregledanega vozila ob vsakem tehničnem pregledu vozila velja le za vozila prvič registrirana v Republiki Sloveniji po uveljavitvi te odredbe.

Komentarji.....
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Mah to je vse čudn. Namreč prva registracija pri mojnu je bila na UE Radovljica in ker je bil avto registriran po 27.9.1993, je bil kao izdan homologacijski kartonček za moj avto. Zato moram zdej poslati prošnjo za duplikat (spet 1200 sit) v Radovljico, nove mi pa nočejo narest(prasci) na LPP-ju. Tako se bom peljal zdej raje z zimskimi, kajti tudi potrdila, da sem dal vlogo za homologacijo, mi tudi niso dali(jooooj :evil: ). Ko sem odhajal iz LPP-ja, je bilo spet polno policajev in kadidatov za odvzem tablice tam.

Ta država je čist v k...u.

LP Jaka :x
Slika
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Če bereš zgoraj pozorno, tebi sploh ni obvezno prilagat TUVa
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Turtle napisal/-a:Primož aka Alfaspider je pogruntal naslednje....iz Odredbe o homologaciji vozil RS (33/98) ...Dokončne odločbe
21.člen

Obveznost prilaganja izjave o ustreznosti in tehnični brezhibnosti vozila in izjave o ustreznosti posamično pregledanega vozila ob vsakem tehničnem pregledu vozila velja le za vozila prvič registrirana v Republiki Sloveniji po uveljavitvi te odredbe.

Komentarji.....
Kdaj pa ej bila uveljavljena ta odredba?

Morda pred letom 94?
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Turtle napisal/-a:Če bereš zgoraj pozorno, tebi sploh ni obvezno prilagat TUVa
Jah lahko je reči, ampak nočem pozorno brati moje položnice :roll:
Slika
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

kukr jst vem se do L98 ne prilaga homologacije
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

mi lahko kdo zrihta račun z aamotizerje sprednje,sprednje pa zadnje fedre ki bi jih rad homologiru
je pa to neka huda fora k so amotizerji tud krajši k originalni so pa rdeči če kdo ve od kej so aja so pa za 33 im me zdej jeba k jih nebi gor dal brez homologacije k bi bla pol mal panika se po lj vozt
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Odgovori
  • Informacija