Moderator: Tehnika moderatorji
Odzval sem se samo na tisto opazko, da je enka trda. Ker ni. Je pa dejstvo - za denar, ki ga zahtevajo, je avto pač premajhen in čim dodaš kaj dodatne opreme, si takoj na 30k. Pri taki opremi, ki si jo ti naštepal, pa sploh. Kar pa se mer tiče - ne vem, ne vem. Meni se je, recimo, vedno zdel, da je to majhen avto, pa je po merah tam tam z meganom, ima pa približno isto medosno kot najin karavan (8 cm manj), torej je verjetno tam tam s kombilimuzino.4momo napisal/-a:Prometej : nisi vozil Julko in potem primerjaš![]()
![]()
Nisem rekel da je Julka najboljša ..... je pa bila zame najbolj ugodna v razmerju cena-dobljeno. zato jo imam. BMW1 sploh 118d je zelo dober, mogoče za nekoga malo pretesen. (dosti ožji itd od Julke.... tako se meni zdi brez metra) ampak sem manjše rasti in to ni bilo pomembno. Se pa BMW1 pelje zelo dobro, gokard stil. Me zanima kako se bi obnesel v snegu ?
Julko sem pač kupil ker je bila CENEJŠA z več opreme, da o obliki ne govorim. Kvaliteto pa bo pokazal čas a ne ??
Vozil sem pa res vse (razen omenjenih) in kupoval v rangu okoli 21-22k€
Zahteval sem pa xenon, parksenzorje zadaj, zložljiva ogledala, avt.klimo in prišel med alfiste - prvič !!
Če bi zmešal bi imel mašino Subaru 2.0D in pogon, kvaliteto izdelave Audi, zvok od kakšnega boxerja bencinca, obliko od alfe (Julke), praktičnost Škode yeti ...... pa takšnega še ne delajo....

... pa sem jo našelcarlo napisal/-a:Obstajata dve verziji, ta ...
http://www.youtube.com/watch?v=eiLxfSH8Oe8
... in pa bolj družinska (z dvemi otroci zadaj).

avto mi je všeč, ženska pa tak te...malo je že stara.. hehecarlo napisal/-a:... pa sem jo našelcarlo napisal/-a:Obstajata dve verziji, ta ...
http://www.youtube.com/watch?v=eiLxfSH8Oe8
... in pa bolj družinska (z dvemi otroci zadaj).

-no,no,za kakšnega audiomanijaka nič ni dovolj dobro,za normalno uporabo je čist OK,mogoče za odtenek slabše kot v VAG vozilih (passat,touran,superb),ki sem jih bil prisiljen vozit službenoTribesMan napisal/-a:Slabši ne more bit
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost