fantje mene pa zanima če so te cene za alfo156 2004 letnik 1.9 jtd motor in če kdo ve kaj se najbolj splača dat v alfico katero sklopko in vztrajnik da je neka mešanice ugodnosti in kvalitete po možnosti z garancijo!!
peter-v napisal/-a:fantje mene pa zanima če so te cene za alfo156 2004 letnik 1.9 jtd motor in če kdo ve kaj se najbolj splača dat v alfico katero sklopko in vztrajnik da je neka mešanice ugodnosti in kvalitete po možnosti z garancijo!!
hvala za odgovore
kot smo že večkrat omenili najbolje VALEO ker to ima že alfa original...
cene so kot sm omenu cirka 550€ komplet z vstrajnikom + z garancijo in računom...!
No da povprašam malo še o mojem problemu.. zadnjih nekaj dni namreč zelo zelo trese/cuka ko speljujem. Če dam več gasa neha, samo to pomeni da moram speljat s skoraj 3000 obrati, kar tudi ni ravno kul.
Pa tudi pri prestavljanju ko popuščam sklopko se sliši neki čuden zamolkel zvok. Se pa to dogaja ponavadi ko prestavim v nižjo prestavo in je posledično malo več obratov.
Ob ugašanju motorja tudi ponavadi (ne vedno) precej zatrese avto, ampak sem do zdaj to pripisoval slabemu nosilcu motorja.
Torej.. kakšna mnenja? Sklopka/vztrajnik/nosilec motorja/kaj x?
Mhm.. zdaj ko sem se pripeljal v Lj nisem mogel niti v rikverc več dat.. Gre z vlečno službo k mehaniku. Samo zanimivo, da drsela mi ni pa niti danes nič. Še lepše pa je, da bi moral čez 2 dni na tehnični. Bom menda jutri močno stiskal pesti da se mi rata vsaj na AMZS privleč in dobit tisti kartonček ker brez tega bo zgleda kar pizdarija.
Binji napisal/-a:Mhm.. zdaj ko sem se pripeljal v Lj nisem mogel niti v rikverc več dat.. Gre z vlečno službo k mehaniku. Samo zanimivo, da drsela mi ni pa niti danes nič. Še lepše pa je, da bi moral čez 2 dni na tehnični. Bom menda jutri močno stiskal pesti da se mi rata vsaj na AMZS privleč in dobit tisti kartonček ker brez tega bo zgleda kar pizdarija.
Zdravo, si bom kar sposodil temo, da ne odpiram nove.
Problem je sledeč, naenkrat ko sem pritisnil sklopko se je ta vdala in ne prime več. ostale v svoji poziciji(pritisnjena ali spuscena). kaj bi to lahko bilo?
hkrati sprasujem ljubljanske kolege ce poznajo kaksnega vredu serviserja za alfe, sam poznam edino avto triglav na katerem mi bodo verjetno trojno zaračunali.
Lahko tudi na ZS