Konec Lancie v slikah

Fiat, Lancia, Ferrari, Maserati,...
Odgovori
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

@lizard: glede lepote in kvalitete sem citiral veloceta, tako da se z njim pomeni glede tega.

O prodaji pa bomo sodili takrat, ko bo mimo eno leto prodaje, pa bomo potem rekli, ali jih ljudje hočejo kupit bolj kot oriđiđi Lancie ali ne. Jaz stavim na večjo prodajo Chrysler Lancij kot Lancij Lancij.

Zakaj se rebađira v EU: zato ker ljudje poznajo znamko, ker so je navajeni, ker vedo od kje prihaja in ker vedo, od koga je in kam jo lahko grejo kupit/popravit. V primeru Chryslerja temu ni tako. Kdor nove Lancie noče kupit, jo pač ne bo. Simple as that. Manj ljudi je skor ne more več kupiti, kot jo je zadnja leta, ko je celo Alfa prehitevala prodajne številke Lancie.

Tisto, da pa niso všeč lancistom: pa naj bi kupili stare lancie, ki še niso bile Chrysler, pa bi firma prodala neprimerno več avtov. Zakaj jih pa niso želeli kupiti?
Uporabniški avatar
fiatista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Sorško polje

Želeli že, samo mogli ne. :doubt:
Trentatre 1.3S
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm

Lancia je vedno veljala za italijanski mercedes, zatorej je zamera o ceni bv.
Uporabniški avatar
srcnik
Alfist
Alfist
Kraj: Prebold

once, there was a well-designed unreliable Lancia, now we have a unreliable bad designed Lancia ..
Nekako res :lol:
J1897
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Brera
Kraj: Tolmin

Prejšnji teden sem listal po eni avto reviji, kjer so slike nove theme, tako zunanjosti kot tudi notranjosti. Madona, saj sploh ne izgleda tako slabo - v bistvu je notranjost vsaj na pogled zelo prestižna. Le še zunanjost bi bilo potrebno malce spremeniti, pa bi bila Thema že kar všečen avto (da ne bo pomote, nikakor ne podpiram krajslerjev z Lanciinimi značkami, vendar pa sem dobil občutek, da vsaj Thema le ne bo taka brca v temo, kot sem mislil na začetku) Mislim, da so vsaj z imenom kar dobro zadeli, saj je že stara thema bila bolj oglata in je zgledala tak mogočen, robusten avto :mrgreen:
PS. prebral sem tudi, da obstaja velika možnost, da Lancia ne bo uporabila izjemno inovativnega imena Grand Voyager, ampak malo bvolj inopvativno Phedra (čeprav ostaja dejstvo, da je avto vsaj v oblikovnem smislu totalen fail, vsaj v primerjavi s Phedro, ki jo prodajajo sedaj :doubt: )
Uporabniški avatar
carlo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lancia 844
Kraj: Ljubljana

J1897 napisal/-a:Prejšnji teden sem listal po eni avto reviji, kjer so slike nove theme, tako zunanjosti kot tudi notranjosti. Madona, saj sploh ne izgleda tako slabo - v bistvu je notranjost vsaj na pogled zelo prestižna. Le še zunanjost bi bilo potrebno malce spremeniti, pa bi bila Thema že kar všečen avto (da ne bo pomote, nikakor ne podpiram krajslerjev z Lanciinimi značkami, vendar pa sem dobil občutek, da vsaj Thema le ne bo taka brca v temo, kot sem mislil na začetku) Mislim, da so vsaj z imenom kar dobro zadeli, saj je že stara thema bila bolj oglata in je zgledala tak mogočen, robusten avto :mrgreen:
Točno tako, uporabljeni materiali so že na pogled veliko bolj kvalitetni, kot so bili v prejšnji generaciji 300-tke. Kar se tiče pa oblike, ta je nekakšen kompromis, kajti Fiat je dobil paleto vozil (z nakupom chryslerja), ki je takšna kot pač je. Sam verjamem, da bo naslednja generacija chrysler-lanč veliko bolj po godu nam (ljubiteljem klasično-baročnega avtomobilističnega oblikovanja).

Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Naj nekdo da svoj sendvič punci, ker je tako lačna, da niti barve nima več :P
J1897
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Brera
Kraj: Tolmin

Pozabil sem sicer omeniti, da bi lahko na boljši način oblikovali tiste tri okrogle gumbe na sredinski konzoli, ki nekako ne pašejo v celoto, ampak drugače je pa notranjost kar prestižna na pogled.
Pod zunanje oblikovanje sem pa mislil skoraj izključno masko, ki je tista tipična chryslerjeva, mislim pa, da ne bi bilo nič narobe (in tudi drago ne), če bi si oblikovalci vzeli 5 minut časa in bi namesto chrysleryeve maske na avto nataknili Lanciino - bolj zašiljeno in z vertikalnimi krom letvicami.
Uporabniški avatar
carlo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

J1897 napisal/-a:Pozabil sem sicer omeniti, da bi lahko na boljši način oblikovali tiste tri okrogle gumbe na sredinski konzoli, ki nekako ne pašejo v celoto, ampak drugače je pa notranjost kar prestižna na pogled.
Pod zunanje oblikovanje sem pa mislil skoraj izključno masko, ki je tista tipična chryslerjeva, mislim pa, da ne bi bilo nič narobe (in tudi drago ne), če bi si oblikovalci vzeli 5 minut časa in bi namesto chrysleryeve maske na avto nataknili Lanciino - bolj zašiljeno in z vertikalnimi krom letvicami.
Ravno maska je nekakšen kompromis, prejšnje chryslerjeve in pa lančine. Kar se tiče pa voyagerja, pa ima za moj okus lepše urejen interier od prejšnje generacije pheder (to je po mojem okusu, da ne bo pomote).

Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

To se že iz Plutona vid, da je ameriški avto. Sam sej ni tok švoh, no. :)
Uporabniški avatar
carlo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tako ceneni interierji da kar glava peče. Če vse prešiješ v usnje ga še ne naredi kvalitetnega. Interer 300-ke je nekje na ravni Fiat Brava (če sploh), groza v glavnem.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ej!!!
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Bravo ima za svoj razred in ceno točno tako notranjost kot mora imeti. Avto na zgornjih slikah, ki pa je 2-3 razreda višje pa je druga zgodba...
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Oblikovno enostavno to ni Lancia in pika!
Slika
Odgovori
  • Informacija