Ali kdo pozna ta avto - 7

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Glede na tablico je čisto možno da je slovenska
Slika
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

Glede na to da je bilo pri nas prodanih nekaj GTAjk, ne razumem zakaj se ne bi prodala tudi kakšna GT z V6 motorjem.
Govorita k da v sloveniji vsi kupujejo bencinske alfe iz druge roke. Eni majo zgleda dnar in so si prvoščl novo.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

opankar napisal/-a:Glede na to da je bilo pri nas prodanih nekaj GTAjk, ne razumem zakaj se ne bi prodala tudi kakšna GT z V6 motorjem.
Govorita k da v sloveniji vsi kupujejo bencinske alfe iz druge roke. Eni majo zgleda dnar in so si prvoščl novo.
Točno tako, zadnje čase se v tej temi pojavlja konstantna ugibanja in raznorazne teorije. Bodoči kupec se bo že pozanimal, ostalih se nas pa tak ali tak ne tiče :mrgreen:
Uporabniški avatar
seby7
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Murska Sobota

Moja opažanja glede GTV 3.0, ki je zgleda precej trendy zadnje dni:)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4546289&show=1

Sem poklical že prejšnji teden, pa nisem mislil tule razlagat, ampak če že hočete:)...
Avto bi naj bil uvožen iz Nürnberga v Nemčiji. Baje, da je šlo za uvoz v lastni režiji. Avto je bil razbit naprej, baje so z njim zadeli srno in kot tak tudi uvožen. Potem bi naj bil nekaj mesecev pri Zegi, ki ga je spravil nazaj v stanje v kakršnem bi naj bil avto sedaj. Računi baje so, tudi Zega baje lahko potrdi, da je avto ok. Po prijaznem pogovoru s prodajalcem, mi je le-ta poslal še kakih 15 slik od avta. Ja, zgleda vredu.. Se pa vidi, da je gor nov pokrov motornega prosrtora oz. prednja hauba in komplet prednji del. Kilometri bi naj bili kakršni so napisani, papirji od avta tudi so. Aja, GTV je z osnovno opremo (ni usnja itd..)

Osebno sicer imam pomisleke, me pa vsekakor "peče".. Bom pogledal najverjetneje še v živo. Seveda pa bo treba pred tem še prodat vsaj nekaj od tega kar je pri hiši.

lp
POTENZA ITALIANA
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

ramo napisal/-a:Tale lepotička pa izgleda kar resnična

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4588113&show=1 :mrgreen:
Kaj je bilo pranje žarometov možno tudi dokupit brez ksenona?namreč luči ima brez leč, ima pa šobe za pranje
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Da se navežem na sebastjanovo pisanje.

Moje kritike so letele izključno na zapisano v oglasu. Nepošteno se mi zdi od prodajalca, da pravi, da je avto: "brez kakeršne koli napake in poškodbe tako zunanjosti kot notranjosti " in "nepoškodovan" ter "je zagotovo kot nov. "

Razbit avto od srne bi pa upravičil 5000€ popravila. Luči so jurja, havba tudi, odbijač 800, kakšna plastika in barvanje pa smo tam.

Long story short: avto je bil razbit, se je popravil in zadnje leto se ni menjalo niti olje. Vsaj tako pravi lastnik.

Seby, jaz ti ga odsvetujem. Pa še Lusso ni. :? Potem že raje uno iz Švice ali s kje je bla...
B|ind
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

Aless napisal/-a:
ramo napisal/-a:Tale lepotička pa izgleda kar resnična

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4588113&show=1 :mrgreen:
Kaj je bilo pranje žarometov možno tudi dokupit brez ksenona?namreč luči ima brez leč, ima pa šobe za pranje
Očitno ja. Ker imam jaz tudi pranje brez ksenona oz. leče.
Pa še nekaj sem jih opazil.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Pranje lahko praktično pri vsaki alfi naročiš samostojno (brez xenona).
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

danes na hitro bilo odločeno!
No-Go
tako da ne zgubljate časa, najprej se moraš itak dogovoriti za ogled in točno uro, pa še to potem prodajalec zamuja, niti me ni zmotilo to da je avto znamerjen znotraj in opleskan vse okoli, kot to da ti dealer takoj da vedt da je povpraševanje za ta avto veliko zato naj ne računam na neko cenkanje, ok naj mu bo njegova roba - moj denar, če mu bo kdo dal 1300 bo dobro nategnjen,
v motor v roku parih dni po nakupu OBVEZNO vložiti ,,malovečji,, velik servis, po njegovih besedah tak servis pride 200€, je pa reku jermenov ni treba menjat ker so bli menjani in mi jih kaže, sem reku ja ja sej jih vidim drugače avto ne bi laufal. pod pokrovm pa sameva en sam listek od zadnjega servisa pri 105000 s tem da olja v motorju se mi je zdelo kar malo preveč in pa še v dizlci je bolj čist ob menjavi, na klima kompresorju pa že poganjajo alge, v notranjsoti pa svinjak sicer na hitro posesana in namazana ampak smrdi po smradu, polomljenih stvari sploh ne bom našetval.
gretje zicev - out off order,
pod sovoznikovem zicem en dolg odklopljen kabel na koncu konektor..??
nobene knjige z navodili, servisne, karkoli nič od nič,
homologacijski kartonček priča o tem da je prva reg. leta 2000 v Sloveniji.
ključi so trije + en bogi daljinček ki pa ne odklepa - zmrznila baterija - kao
kar pa se tiče zavajanja kupca:
-odlično ohranjeno - jaz bi rekel - slabo popravljena okol in okol
-2x airbag ??? njegov odgovor: leta 98 Alfe še niso vedle kaj je drugi airbag, ko sem reku: da so jih imele že mnogo prej, je odvrnil: potem smo se pa zmotili pri oddaji oglasa, sem reku: kaj pa listek za šipo na katrem piše tudi 2x, njegov odgovor: ja printamo to direkt z a.neta
-glede servisne sem vprašal če kaj obstaja: ja ni nič v oglasu napisano
-vprašam: kaj pa kakšna knjiga z navodili za uporabnika, odvrne: mora bit v avtu, grem gledam nič ni, njegov komentar za ta leta in tak denar ne pričakujte preveč.
gume so nataknili letne stare 5 let, trde ko kamen, pa to sploh ni blem, moti me to ker ni mogu nehat hvalit teh gum in kolesnega ležaja zadajki so ga menjali,
tole pa jim je očitno ušlo ko je bila na dvigalu oz. sploh ni hotu pogledat, ko sem mu omenu podn -to dokazuje da že vedo, ker jim je tole nekdo že dol potegnu ko jim je kazal:
Slika
Slika
.... mi ni blo težko zjutraj v snegu pokleknit.
njegov odziv - ,,jah Alfe pač rjavijo in to pač ne bomo rihtal,,
pravi še: ,,če kaj poznate Alfe pol veste da so vse takšne,,
sem odvrnil: ja ja se in si mislil svoje

igrajo pač na tiste karte: če prodajo za tak denar - cool, v nasprotnem primeru pa za dele čez čas ko jim bo šlo slabo, na izgubi ne bodo.
samo vprašanje kdaj bo komu počil film ob taki aroganci in sprenevedanju
Slika
Uporabniški avatar
romeo146
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: brežice krška vas

mare87
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta
Kraj: Škocjan
Kontakt:

Gregson007 napisal/-a:
danes na hitro bilo odločeno!
No-Go
tako da ne zgubljate časa, najprej se moraš itak dogovoriti za ogled in točno uro, pa še to potem prodajalec zamuja, niti me ni zmotilo to da je avto znamerjen znotraj in opleskan vse okoli, kot to da ti dealer takoj da vedt da je povpraševanje za ta avto veliko zato naj ne računam na neko cenkanje, ok naj mu bo njegova roba - moj denar, če mu bo kdo dal 1300 bo dobro nategnjen,
v motor v roku parih dni po nakupu OBVEZNO vložiti ,,malovečji,, velik servis, po njegovih besedah tak servis pride 200€, je pa reku jermenov ni treba menjat ker so bli menjani in mi jih kaže, sem reku ja ja sej jih vidim drugače avto ne bi laufal. pod pokrovm pa sameva en sam listek od zadnjega servisa pri 105000 s tem da olja v motorju se mi je zdelo kar malo preveč in pa še v dizlci je bolj čist ob menjavi, na klima kompresorju pa že poganjajo alge, v notranjsoti pa svinjak sicer na hitro posesana in namazana ampak smrdi po smradu, polomljenih stvari sploh ne bom našetval.
gretje zicev - out off order,
pod sovoznikovem zicem en dolg odklopljen kabel na koncu konektor..??
nobene knjige z navodili, servisne, karkoli nič od nič,
homologacijski kartonček priča o tem da je prva reg. leta 2000 v Sloveniji.
ključi so trije + en bogi daljinček ki pa ne odklepa - zmrznila baterija - kao
kar pa se tiče zavajanja kupca:
-odlično ohranjeno - jaz bi rekel - slabo popravljena okol in okol
-2x airbag ??? njegov odgovor: leta 98 Alfe še niso vedle kaj je drugi airbag, ko sem reku: da so jih imele že mnogo prej, je odvrnil: potem smo se pa zmotili pri oddaji oglasa, sem reku: kaj pa listek za šipo na katrem piše tudi 2x, njegov odgovor: ja printamo to direkt z a.neta
-glede servisne sem vprašal če kaj obstaja: ja ni nič v oglasu napisano
-vprašam: kaj pa kakšna knjiga z navodili za uporabnika, odvrne: mora bit v avtu, grem gledam nič ni, njegov komentar za ta leta in tak denar ne pričakujte preveč.
gume so nataknili letne stare 5 let, trde ko kamen, pa to sploh ni blem, moti me to ker ni mogu nehat hvalit teh gum in kolesnega ležaja zadajki so ga menjali,
tole pa jim je očitno ušlo ko je bila na dvigalu oz. sploh ni hotu pogledat, ko sem mu omenu podn -to dokazuje da že vedo, ker jim je tole nekdo že dol potegnu ko jim je kazal:
Slika
Slika
.... mi ni blo težko zjutraj v snegu pokleknit.
njegov odziv - ,,jah Alfe pač rjavijo in to pač ne bomo rihtal,,
pravi še: ,,če kaj poznate Alfe pol veste da so vse takšne,,
sem odvrnil: ja ja se in si mislil svoje

igrajo pač na tiste karte: če prodajo za tak denar - cool, v nasprotnem primeru pa za dele čez čas ko jim bo šlo slabo, na izgubi ne bodo.
samo vprašanje kdaj bo komu počil film ob taki aroganci in sprenevedanju
naši prodajalci so kreteni! Če greš gledat alfe cesarju v ljubljani te je kap! napiše odlično ohranjeno pa je stolčen na vseh koncih! pa je avto star 3 leta. vse alfe ma zanič!
Alfa 147, Alfa Romeo Sportwagon, 2.5 V6
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Parkrat sem jo videl v MB. Štarti na semaforju niso nakazovali, da se je lepo ravnalo z njo.
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Tole se lahko vzame kakor koli že hoče, vendar!!!!

V republiki bananistanu se pa danes pričakuje, da imajo 10+ stari avtomobili ceno 1/10 nabavne le zato, ker so oblikovno izven mode in nimajo trendovskih barv.

:roll: :roll:

Avtomobile prodajo tudi ljudje stari 50+ let in za njih je avto, ko je star 10 let in nima lukenj v pločevini in ne požge 1l olj ana 1.000km. Forumsko okolje ponavadi res združuje mladce, ki vedo kaj je rja le preko slik na netu.
No ta špas ni ravno tak!!

Vse je stvar pogleda.

Lahko bi 50+ rekli, da danes mularija sploh ne zna živet, da ima popolnoma zdrešeno orientacijo, kaj je pomembno v življenju.

Povzetek:

- pričakuje(te)mo NOV avto za ceno manjšo, kot je 1/10 cene novega

Kdo je tu faljen??

Če ste razumeli prav, drugače pa tudi prav!!

Čas, ko se lahko dela(te)mo norca iz belega kruha je konec.
Uporabniški avatar
mizarcek
Alfist
Alfist
Kraj: žiri

slehernik
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

mizarcek napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4181791&show=1
Mogoče pozna kdo tole 159 ko?
No, treba je vložit vsaj 52 eur v prednji znakec :)

Sicer se mi pa zdi da se je ta prodajala kakšno leto nazaj pri AC z 108 kkm, če se ne motim. Če je to ta, jo nekam hitro prodaja.
Zaklenjeno
  • Informacija