Zanima me katero pnevmatiko bi mi bolj priporočili. Dunlop SP Sport Maxx TT ali Pirelli P7 Cinturato oboje v dimenzijah 225/45/17? Na leto delam nekje 35k km, od tega je nekje 80% avtoceste.
Pireli se mi bolj dopade, ker naj bi imel manjo obrabo in porabo z njimi, Dunlop pa ima boljše vozne lastnosti (vsaj po testih).
Pa še to pri Pirelliju sem zasledil, da nimajo zaščitne letve za platišča, Dulop pa mislim da ima. A ima kd kakšne izkušnje stem?
Ja sej, problem je v tem, ker na njihovi strani nekej brez veze nakladajo o nekih konkurentih, kaj je pa v primerjavi s prvo različico pa ni nič. Posledično me bolj vleče k prvi različici gume.
Itak imam pa še čas, saj preden jih bom potreboval bo sigurno že april.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Potenza 050 in Pzero rosso. Sicer težko primerjam, ker je potenza stara 4 leta pa 3 mm profila ampak vseeno je po občutku pirreli malo bolj udobna in tudi malo bolj se zvija v ovinkih. Pa v dežju dosti bolj prime, ampak kot rečeno je 050 stara.
Oj, lahko prašam kaj bi vi men predlagal za mojo QV-jko? Gor bom dav 195 50 15 in sm gledu ta pirelli p7 je ful huda kao...Kdo kej pozna oz.je imev izkušnje????
jz mam p7 cinturato na 159, 205/55/R16, odlična potovalna (vsak delovnik slabih 200km), v mokrem me še ni razočarala, pa tud za bl dinamično vožnjo se je do zdj obnesla.