Tonzly, previdno pri prodajalcu Makoma.
Jaz imam slabo iskušnjo ko sem šel gledat enega BMWja..

Kako pa veš da je progression. Ka niso vse distinctive, ki imajo komande na volanu?malini napisal/-a:alex146 napisal/-a:progression si mislužival napisal/-a:Ta prva je delč od distinctive. Tole je impression.
@alex 146: po sedežih sodeč je impression![]()
Distinctive najlažje prepoznaš po krom lajšti na pragu vrat, samozatemnitvenem ogledalu, alfatex oblazinjenju in pdc zadaj. Progression in impression mata lahko komande na volanu, nekateri progresioni majo tudi aluminij v notranjosti, medtem ko ima impresion samo pobarvane okrasne lajšte notr,...

Ne Ikst kolikor je meni znano jo je obdržal!rogi napisal/-a:veloce napisal/-a:Pri ta prvi je tako. besede prejšnjega lastnika:.:alex:. napisal/-a: Prva se je prodajala mesec ali 2 nazaj za 4999€!
Prejšen lastnik pa je na BMW forumu!
Glavni servis je bil narejen preden sem ga jaz kupil leta 2009. Menjalnik je defenitivno potrebno zrihtat predvsem vzratno prestavo ki se zatika ob večjem gasu pa tudi ven meče. Ročica od menjalnika pa med vožnjo itak skače naprej nazaj ko na kakem starem traktorju ampak je meni serviser rekel da je to normalno za Alfe.
od iKst-a? Če misliš na njegovo, potem to ni ta....... njegova je imela xenon, tale ga pa nima....

Ne. Avto ma še stari volan in je sigurno letnik 06,...malini napisal/-a:A je že ta avto z modificirano volansko letvijo.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4489394&show=1
Hvala
žival napisal/-a:Ne. Avto ma še stari volan in je sigurno letnik 06,...malini napisal/-a:A je že ta avto z modificirano volansko letvijo.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4489394&show=1
Hvala

Volan do 2007:malini napisal/-a:p.s: kak je že razlika glede volana med nivejšimi in starejšimi alfami?

Ta Makomina 156 se prodaja že zelo dolgo. In to z razlogom...že na pogled zgleda zmatrana in zjahana,slabo barvana, usrana notranjost, na 10 metrov zgleda pa perfektno s temi feltnami...vglavnm podn od avta,več k 4 jurje ni vredna...B|ind napisal/-a:Tonzly, previdno pri prodajalcu Makoma.
Jaz imam slabo iskušnjo ko sem šel gledat enega BMWja..
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta