.....jap, ups, zakaj le
kupljena 30.6.2000 v Ljubljani na AT., 1 lastnik jo je leta 2007 prodal kolegu, od katrega sem danes tole prevzel - gre za človeka ki je že imel v preteklosti Alfe, npr. 75 mi je omenil, kako jo je prodal, naslednji dan pa so jo že na streho obrnili, tako da sva se kr zapletla hitro v pogovor o teh It. kantah, hehe
torej po papirjih: 1.reg 3.7.2000
pri 122.000 km narejen velik servizzio, zadnji redni novembra pri 165.000, trenutno jih ima 168.000 km, avto se pelje
variator je

zaenkrat, menjalnik b.p., potegne pa

nov izpuh, gume slabše-se že nove pripravljajo (195/50/15), feltne brez prask, samo en majši problemček, ki mi ga je takoj povedu: pušča ena cevkica pri servo volanu tako da je malce usvinjala garažo prejle-,,uscanka,,
ključe bo treba malo ,,sestavit,, med sabo, so pa ključi z vgrajenim daljincem, s tem da en je odlomljen, drug pa dela samo malo ohišje slabo skup stoji-rabi samo nove baterije
drugače pa avto spodaj ena A, po robovih brez pikice rje, ima tisto nekaj lepotnih napak, kar je normalno za ta leta in pa pikice od kamnčkov.
zadnja desna vrata so ..malce.. poškodovana, zapirajo se normalno, sicer pa raje vidim da so takšna kot so - kot da bi nekaj rihtali in zakrivali-šalabajzersko, njegova žena je namreč na hitro spokala otroka v avto nato površno zaprla vrata, ki so se odprla ko je zapeljala nazaj in so zdj takšna kot so, bom verjetno dobil kar enako barvo vrata od ene razbite v Lj. in se samo premontira, drugače pa naj ostane tako en čas.
zadnji levi bok je bil podrajsan na parkingu pri odbijaču tako da je lepo štrihan, drugače pa avto kompakten brez čričkov v notranjosti in pokanja na podvozju, polomljen en obroč pri zvočniku pri sovozniku - klasika, v avtu noben ni kadil nikoli in seva po čistoči, pa vsako nedeljo ga je opral, ker pravi ,,Alfa mora biti čista,, sem takoj opazu da je po srcu Alfist in še nekaj več-na meji fanatika, meni je pa bila 146-ka od nekdaj všečna in sedaj................. je v garaži, avto je v stanju da se ga splača porihtat tisto ,,skoraj v nulo,, po najboljših močeh, kar se bo dalo.