Alfa Romeo 145 Ts 99'

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Uporabniški avatar
ali_v
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0

So plani ja =) Samo bomo vidli kdaj. Zj se odločam, da bi še kupil še eno alfo =) Gledam pa tk GT al pa 159 =)
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Žiri

kaj a si na lotu zadel :P
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Uporabniški avatar
ali_v
Alfa Junior
Alfa Junior

Če bi na lotu bi vzel pol 2 alfi Guileto pa Brero :D hehe
Uporabniški avatar
ali_v
Alfa Junior
Alfa Junior

Djte mi neki povedat, kako kaj paše noter motor 1.6 16V TS v moj motorni prostor in kako bi se skupaj menjalnikom od 1.4 16V TS menjalnik klapu?
anzl
Alfist
Alfist

mislm da bi mogl it brez problemov. šrauf na šrauf kokr se reče :D drgač pa fiatista bo vedu, on je delu to v 146. pa še homolo ne rabš delat, ker motorja zgledata isto.
Slika
Uporabniški avatar
ali_v
Alfa Junior
Alfa Junior

Problem je ne vemka nj zdj. Povsej verjetnosti bo avto doma ostal. Bom pa porihtal to sklopko, razmišljal sem o menjavi res kompletnega motorja. z sklopko vret, samo me prav zanima kaj bo potem. Povsej verjetnosti da je šel po gobe cilinder od sklopke, ker je sklopka kot bi bila skos pritisnjena.

Pozna zj koga, ki prodaja dobro ohranjen motor 1.6 16V TS pa pomožnosti še dele za popravilo te piiiiiiiip (*******) sklopke
Uporabniški avatar
Ziga.
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Celje

Se ti kej po Trubarjevi ulici v celju voziš, lih ena taka alfa kot je tvoja z istim nalepkim se tule mim blokov vozi, pa špana jo ko da je ferari hehehe :D
italiano è il migliore <3
Uporabniški avatar
ali_v
Alfa Junior
Alfa Junior

Alfa že stoji skor 1 mesec. Celo več mogoč? Biu sm enkrat v celju am kdaj kej konc januarja tm nek, pa še tist sm bol po mariborski.

Drgač sm pa bol pešaka po trubarjevi ;) Če pa ne pešaka, sm pa z bratovi Rdeči fiesti z lexus zadnjimi lučmi, haha :D Fail. :D Trenutno tk februar marec. Pč punca iz tm. Ti maš pa tk slučajno črno Alfo 156 z devil sprednimi lučmi ziher :D

Jup si :D hehe sm šou zdele gledat kir avto maš :D
Odgovori
  • Informacija