-no,materijal je prišel še malce več,ampak za vse 4 diske in 2 kompleta ploščic niti ni pretirano,saj so sprednji diski cca 60 evrov eden,zadaj še manj,sprednje zavore pa cca 50 evrov,zadaj podobnoTribesMan napisal/-a:Zanimivo, jaz sem svoje zavore menjal prakitčno ob isti kilometriniZadnje pred 90k prednje pri 135k
Kaj pa če bi si ogledal še kakšno drugo ponudbo. 280€ ni tko malo. Mislim da komplet od Ferodo pride kakih 150€...

-nekaj takega,danes smo zamenjali,sprednje so začele odstopati in ena je celo razpadla na dva dela,saj so že bile skoraj na koncuMiholl napisal/-a:Načeloma začne bobneti zaradi slabih ploščic...si 100% da so ploščice ok? Si pogledal obe ploščice (levo in desno)?

-pri servis Petrovčič so mi rekli,da je to original in je 2 leti garancije na toTribesMan napisal/-a:alfafil... narobe prebral. Jaz sem napisal ceno samo za prvo os.
Drugače 280€ za original robo? Kje? Ko sem bil jest nazadnje na servisu so bile zadnje ploščice in diski preko 300€, za prednje pa raje sploh nisem spraševal.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta